0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0011
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
20.00€
Brez DDV: 18.27€

Supernatural Brand 3 Pack Terra vsebuje:

1x 100g Aqua Grow

1x 100g Aqua Bloom

1x 100g Super Boost

Paket gnojil zadostuje za 800 litrov raztopine


Gnojilo Aqua Grow in Aqua Bloom je primerno in namenjeno za gojenje rastlin v notranjih prostorih na Kokosovih vlaknih, NFT Aeroponic, glinipor, Rockwool in Grow stones-ih Super Boost pa se lahko uporablja v vseh rastnih medijih.


SUPER BOOST® se uporablja z namenom razvoja koreninskega razvoja, cvetenja ter boljšega zorenja cvetov. Super Boost® vsebuje visoko kvalitetne sestavine, katere so zelo pomembne za razvoj, rast in cvetenje rastlin v poznem stadiju vegetacije. Gnojilo je primerno za zemljo, hidroponiko in coco, NFT itd.

Uporaba: V obdobju razvoja koreninskega sistema zmešamo ¼ čajne žličke gnojila oziroma (1.2 ml) gnojila Super Boost® ter zmešamo v 4 litrsko posodo z vodo. V obdobju zorenja pa zmešamo  1 čajno zličko oziroma (5ml) gnojila v 4 litrski posodi z vodo. V okolju z temperaturo (29°C) uporabimo samo ½  čajne žličke oziroma (2.5 ml) na (4 L) vode. Pri Kapljičnem namakanju (namakamo), zalivamo do 2x na dan. Zemljo ohranjamo vedno vlažno.  

Spiramo z vodo 1 x tedensko v obdobju prvih dveh tednov. Na koncu 2-ga tedna pa je priporočljivo sprati z vodo. 

BLOOM TERRA® 15-31-14 Power your flower. Uporablja se v fazi cvetenja saj z tem zagotovimo učinkovito cvetenje. Bloom Terra® vsebuje poglavitne minerale ter ostale elemente, kateri združujejo živahno rast.  

Uporaba: Napolnite posodo za mešanje z 1 GAL( 4 Litri) vode. V fazi cvetenja zmešajte 1 Čajno žličko oziroma (5 ml) Bloom Terra® na 1 GAL (4 L) vode. Do konca življenskega cikla uporabljajte isto razmerje: 1 Čajno žličko oziroma (5 ml)  Bloom Terra® na 1 GAL (4 L) vode. Temeljito premešajte, dokler se prašek popolnoma raztopi.  

V okolju nad 85°F (29°C) uporabite le ½ Čajne žličke oziroma (2.5 ml) na 1 GAL (4 Litre) vode. Pri kapljičnem namakanju ( namakamo), zalivamo do 2x na dan v nasprotnem primeru 1x. Zemljo ohranjamo vedno vlažno. Od 4 tedna uporabe gnojila sperite z vodo vsak 7. Dan nato pa ob koncu 4 tedna sperite z gnojilom Super Leach®. Gnojilo je primerno za zemljo in coco.

GRO TERRA® 20-20-20 Grow in high definition.   Gro Terra® vsebuje vse Makro in Micro elemente, kateri so nujno potrebni za zdrav razvoj in rast rastline. Uporabljamo jo skozi celotno obdobje rasti ter s tem zagotovimo rastlini zdrav razvoj.  

Uporaba: Napolnite  posodo za mešanje z 1 GAL (4 Litri) vode.  V fazi rasti zmešajte 1½ Čajne žličke oziroma (7.5 ml) Gro Terra ® na 1 GAL (4 Litre) vode. Temeljito premešajte, dokler se prašek popolnoma raztopi.  V okolju nad  85 ° F (29 ° C) uporabite le ½ Čajne žličke oziroma (2,5 ml) na 1 GAL (4 Litre) vode).  Pri Kapljičnem namakanju (namakamo), zalivamo do 2x na dan v nasprotnem primeru 1x. Zemljo ohranjamo vedno vlažno. Od 2 tedna uporabe sperite z vodo vsak 7. dan nato pa ob koncu 2 tedna sperite z gnojilom  Super Leach ®.   Gnojilo je primerno za zemljo in coco, NFT, Flood. Medij ohranjajte vedno vlažen!


 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru stika z sluznico izperite takoj z tekočo vodo. Hraniti izven dosega otrok!   

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI