Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0012
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
23.00€
Brez DDV: 21.00€

Supernatural Brand 3 Pack Terra vsebuje:

1x 100g Terra Grow- za rast in vegetacijo

1x 100g Terra Bloom- za cvetenje

1x 100g Super Boost- pospeševalec cvetenja

Paket gnojil zadostuje za 800 litrov raztopine


Gnojilo je primerno in namenjeno za gojenje rastlin v notranjih prostorih na substratu zemlje.


SUPER BOOST® se uporablja z namenom razvoja koreninskega razvoja, cvetenja ter boljšega zorenja cvetov. Super Boost® vsebuje visoko kvalitetne sestavine, katere so zelo pomembne za razvoj, rast in cvetenje rastlin v poznem stadiju vegetacije. Gnojilo je primerno za zemljo, hidroponiko in coco.

Uporaba: V obdobju razvoja koreninskega sistema zmešamo ¼ čajne žličke gnojila oziroma (1.2 ml) gnojila Super Boost® ter zmešamo v 4 litrsko posodo z vodo. V obdobju zorenja pa zmešamo  1 čajno zličko oziroma (5ml) gnojila v 4 litrski posodi z vodo. V okolju z temperaturo (29°C) uporabimo samo ½  čajne žličke oziroma (2.5 ml) na (4 L) vode. Pri Kapljičnem namakanju (namakamo), zalivamo do 2x na dan. Zemljo ohranjamo vedno vlažno.  

Spiramo z vodo 1 x tedensko v obdobju prvih dveh tednov. Na koncu 2-ga tedna pa je priporočljivo sprati z vodo. 

BLOOM TERRA® 15-31-14 Power your flower. Uporablja se v fazi cvetenja saj z tem zagotovimo učinkovito cvetenje. Bloom Terra® vsebuje poglavitne minerale ter ostale elemente, kateri združujejo živahno rast.  

Uporaba: Napolnite posodo za mešanje z 1 GAL( 4 Litri) vode. V fazi cvetenja zmešajte 1½-2 Čajne žličke oziroma (7.5-10 ml) Bloom Terra® na 1 GAL (4 L) vode. V obdobju zorenja zmešajte 1 Čajno žličko oziroma (5 ml)  Bloom Terra® na 1 GAL (4 L) vode. Temeljito premešajte, dokler se prašek popolnoma raztopi.  

V okolju nad 85°F (29°C) uporabite le ½ Čajne žličke oziroma (2.5 ml) na 1 GAL (4 Litre) vode. Pri kapljičnem namakanju ( namakamo), zalivamo do 2x na dan v nasprotnem primeru 1x. Zemljo ohranjamo vedno vlažno. Od 4 tedna uporabe gnojila sperite z vodo vsak 7. Dan nato pa ob koncu 4 tedna sperite z gnojilom Super Leach®. Gnojilo je primerno za zemljo in coco.

GRO TERRA® 20-20-20 Grow in high definition.   Gro Terra® vsebuje vse Makro in Micro elemente, kateri so nujno potrebni za zdrav razvoj in rast rastline. Uporabljamo jo skozi celotno obdobje rasti ter s tem zagotovimo rastlini zdrav razvoj.  

Uporaba: Napolnite  posodo za mešanje z 1 GAL (4 Litri) vode.  V fazi rasti zmešajte 1 - 2 Čajne žličke oziroma (5-10 ml) Gro Terra ® na 1 GAL (4 Litre) vode. Temeljito premešajte, dokler se prašek popolnoma raztopi.  V okolju nad  85 ° F (29 ° C) uporabite le ½ Čajne žličke oziroma (2,5 ml) na 1 GAL (4 Litre) vode).  Pri Kapljičnem namakanju (namakamo), zalivamo do 2x na dan v nasprotnem primeru 1x. Zemljo ohranjamo vedno vlažno. Od 2 tedna uporabe sperite z vodo vsak 7. dan nato pa ob koncu 2 tedna sperite z gnojilom  Super Leach ®.   Gnojilo je primerno za zemljo in coco.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru stika z sluznico izperite takoj z tekočo vodo. Hraniti izven dosega otrok!   

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI