Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0676
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
16.32€
Brez DDV: 14.90€

Plagron Alga Bloom je organsko gnojilo na bazi morskih alg ter drugih bioloških sestavin.  Organsko hranilo na osnovi alg za fazo rasti in cvetenja!

Alga Grow in Alga Bloom sta  gnojila, kateri garantirata odličen donos in okus. Osnovni element za oba proizvoda je morska alga, ki vsebujejo različne vitamine, aminokisline, fermente in naravne hormone, kateri povečajo rodovitnost prsti in spodbujajo razvoj rastline.  Morske alge zagotavljajo zdravo in stabilno življenje prsti.  Bujna rast bo dosežena na poplnoma  naraven način. Morske alge so tudi sposobne izravnavati hranilne snovi in zagotoviti, da so dosegljive kadarkoli so potrebne za rastlino. S tem ko se doda morske alge k Alga Grow in Alga Bloom bo rastlina prejela vsa hranila potrebna za zdravo in čvrsto rast in cvetenje.  Alga Grow in Alga Bloom so organska osnovna hranila za rastlino, ki so bila narejena posebej za rast v zemlji.

Alga Grow se uporablja v fazi rasti rastline (grow). To organsko gnojilo zagotavlja zdravo in enakomerno rast in odličen razvoj korenin.

Alga Bloom se uporablja samo v fazi cvetenja rastline in zagotavlja, da bo rastlina zdrava in čvrsta ter obilno cvetela.   

LASTNOSTI: Naravni hormoni za rast in cvetenje za večji donos; Spodbuja rast klorofila (zeleno barvilo pomembno v procesu fotosinteze); Zagotavlja zaščito pred koncentracijo soli ter plesnijo; Lahko se uporablja tudi, kot hranilo listov.  Za najboljše rezultate uporabljajte Alga Grow in Alga Bloom v kombinaciji z ostalimi 100% BIO (naravnimi) proizvodi. Tak način gojenja je kot nalašč za začetnike in tudi za izkušenjejše. Z minimalnim trudom boste dosegli intenziven okus končnega izdelka. 

NAVODILA ZA UPORABO: Alga Bloom uporabljamo skozi celotno obdobje cvetenja rastline;

DOZIRANJE: 4ml Alga Bloom na 1 liter vode (1:250). 

TIP GNOJILA: Organsko N-P-K gnojilo (6 - 12 - 10).

SESTAVA: Dušik (N) skupni 5,6% (od česar 5,6% organsko vezan dušik), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 12% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 10,4%. Plagron Alga Bloom je organsko gnojilo na bazi morskih alg ter drugih bioloških sestavin; Poleg 20 aminokislin, vsebuje tudi vodo, tropine iz pese, izvlečke iz alg, oligo elemente, vitamine, encime, naravne hormone in kvas.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI