Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1022
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
68.99€
Brez DDV: 63.00€

Plagron Alga Bloom je organsko hranilo na osnovi alg. Gnojilo se uporablja v fazi cvetenja. Alga Grow in Alga Bloom sta gnojili, kateri omogočata vrtnarjem velik pridelek z odličnim  okusom. Osnovni element v gnojilu so izvlečki morskih alg. Vsebuje tudi različne vitamine, amino kisline, naravne hormone, kateri spodbujajo pri rastlini rast in cvetenje.

Plagron Alga Grow in Alga Bloom sta organska hranila za rastlino, ki so bila posebej razvita za gojenje rastlin v zemlji.

Alga Bloom se uporablja v fazi cvetenja rastline. Gnojilo zagotavlja boljši razvoj koreninskega sistema rastline in omogoča bolj enakomerno rast in cvetenje.

LASTNOSTI: Spodbuja pri procesu fotosinteze, ščiti pred plesnijo ter visokimi koncentracijami soli, ki se nabirajo tokom gnojenja v prsti/ substratu.  Za najboljše doseganje dobrega ploda uporabljajte Alga Grow in Alga Bloom v kombinaciji z ostalimi Plagron proizvodi.  

NAVODILA ZA UPORABO: Alga Bloom uporabljamo skozi cikel gojenja v obdobju rasti.

DOZIRANJE: 4ml/  1 liter vode (1:250).   

TIP GNOJILA: Organsko N-P-K gnojilo (3 - 2 - 5).  

SESTAVA: Dušik (N) skupni 5,6% (od česar 5,6% organsko vezan dušik), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 12% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 10,4%. Plagron Alga Bloom je organsko gnojilo na bazi morskih alg ter drugih bioloških sestavin; Poleg 20 aminokislin, vsebuje tudi vodo, tropine iz pese, izvlečke iz alg, oligo elemente, vitamine, encime, naravne hormone in kvas.    

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: plagron
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI