Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0061
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
49.28€
Brez DDV: 45.00€

Optimalno gnojilo za korenine, ki se uporablja v obdobju vegetacije in cvetenja! Amino Treatment je revolucionaren  izdelek, ki vsebuje visoko kakovostni kremen in aminokisline, ki spodbujajo razvoj korenin, vegetativno rast ter plod in cvetove. Aminokisline pomagajo povečati koncentracijo klorofila v rastlini, kar vodi k višji stopnji fotosinteze le-ta pa omogoča  da rastline rastejo bujno in zeleno.

NAVODILA ZA UPORABO: Primerno za Coco / Hidro / Zemljo / Aqua.  Dobro premešajte in pustite, da se pH stabilizira nato dodamo Amino Treatment in druge stimulatorje.

DOZIRANJE:

- 0.2ml / 1L vode (dodaja se od začetka faze rasti pa vse do 3 tedna pred koncem cvetenja.

- 1ml / 1 L vode v kolikor ga boste dodajali 1x tedensko

- Uporablja se lahko v vseh medijih, HIDRO, ZEMLJA in COCO.  

TIP GNOJILA NPK GNOJILO ES 0,1 – 0 – 0,6 SESTAVA Dušik (N) skupni 0,1% (oziroma amonijev dušik 0,4% in nitratni dušik 0,06%), kalijev oksid (K2O) 0,6% topljiv v vodi, specifična gostota: 1,08 Kg/L. Izvira iz semen raznih rastlin, izvlečkov iz morske trave (Ascophyllum nodosum) in silikona.

Pravilna uporaba in doziranje glede na vaš rezervoar: http://house-garden.com.au/mix-rates/OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI