Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0074
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
25.73€
Brez DDV: 23.50€

Soil Booster je bil izdelan posebej za gojenje v zemlji. Ugodno vpliva na pomembne mikroorganizme in bakterije, ki dajejo substratu življenje in zagon, s tem pa prispeva k izboljšanju stanja rastline. Hranilo zagotavlja dodatno stabilnost in biološko ravnovesje v substratu, kar pa prispeva k boljšemu razvoju koreninskega sistema rastline.

Poleg vodnih bakterij  booster vsebuje tudi bistvene kelatna mikrohranila. Mikrohranila so prehranske sestavine, ki jih nujno potrebuje rastlina, da bi se lahko dobro razvila. B'cuzz Soil Booster Universal zagotavlja vse kar rastlini primanjkuje med procesom rasti. B'cuzz Soil Booster Universal  pomaga določiti citronske kisline tako, da se vsa pomembna hranila neposredno pretvorijo v energijo za rast rastline.

Navodila za uporabo: Dodajajte dnevno v fazi rasti rastlin; V kombinaciji z B'cuzz Bloom Stimulator se dosegajo boljši rezultati.

Doziranje: Nizka intenzivnost svetlobe: 1ml/1L vode; Srednje močna svetloba: 1,5ml/1L vode; Visoka intenzivnost svetlobe: 2ml/1l vode

Sestava: Dušik (N) skupni 0.74%, fosforjev pentoksid (P2O5) 0.18%, kalijev oksid (K2O) 0.24%, natrijev oksid (NaO) 0.23%, kalcijev oksid (CaO) 0.28%, magnezijev oksid (MgO) 0.91%.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI