Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1004
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
30.72€ 38.40€
Brez DDV: 28.06€

1 ali več 30.72€

Atami Blossom Builder Liquid je posebej razvit produkt za gojitelje, ki privoščijo svojim rastlinam le najboljše. Bi radi razširili svojo lestvico linije B’cuzz in končali cvetenje kot nikoli poprej?

Znano je, da so potrebe po makroelementih v reprodukcijski fazi rastlin – cvetenju povečane. Še posebej po fosforju in kaliju. To še posebej velja za obdobje od zadnjega 2. do 4. tedna faze cvetenja. Prav za to obdobje je Atami razvil Blossom Builder Liquid. Izdelek zagotavlja izjemen razvoj cvetov in sadežev. Zaslužen je za močne, zdrave cvetove, ki bodo razvili popolno aromo. Zaradi edinstvenega PK razmerja (18%:23%) – zelo visoke vsebnosti fosforja zagotavljajo čvrstost plodov.

Izdelek lahko uporabljate v kombinaciji več različnih substratov: zemlja, kokos, hidroponika. Primeren je za uporabo v več različnih namakalnih sistemih.

Doziranje: Redčite 0,25mL do 0,50mL na 1L vode.

NASVET: V naprej pripravljeno mešanico osnovnih hranil dodajte 0,25mL – 0,5mL Blossom Builder Liquid za popoln učinek.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje