0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0680
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
72.00€
Brez DDV: 59.02€

Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline! Bat Guano (gnojilo iz netopirjevih iztrebkov) v prahu je najbolj uravnoteženo organsko gnojilo, ki ga lahko narava ponudi. Stimulira razvoj korenin, kakovost prsti, zdravo rast in cvetenje ter zagotavlja čudovit vonj in okus.

PREDNOSTI: Pospešuje razvoj koreninskega sistema ter obogati cvetenje; Povečuje odpornost rastlin proti bakterijam in je uporaben za gojenje rastlin notri in na prostem; Izboljšuje okus, kakovost in pridelek. NAVODILA ZA UPORABO: Uporabljajte Bat Guano, če je zemlja izčrpana; Zalivajte tla po gnojenju in tako pridobite še hitrejše rezultate. DOZIRANJE: Zunanja raba: 20 litrov na 100 m2; Uporaba v lončnicah: 50 litrov na 1.000 litrov zemlje. TIP GNOJILA SESTAVA Organska gnojilna raztopina NPK  (4 - 16 - 3) Skupni dušik (N) 4% (od tega organski dušik 4%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 16% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 3%.  

OPOZORILO! R 36/38: draži oči in kožo! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!


OB NAROČILU  POŠLJEMO NAJVEČ 2X 25 LITROV SUBSTRATA- ZEMLJE, VSAKA NASLEDNJA VREČA SE DOPLAČA Z  POŠTNINO  3,00€ + DDV 22%

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje