Kategorije
Šifra: ean0112
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
46.00ÔéČ
Brez DDV: 42.01ÔéČ

Koli─Źina

BIOCANNA BIO BOOST je mo─Źan stimulator cvetenja, ki zvi┼íuje kvaliteto in donos, izbolj┼ía metabolizem ter zdravje. Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvi┼íuje raven fotosinteze. Ve─Źji donosi v kombinaciji s PK 13/14: CannaBoost ni hranilo ampak dodatek, ki zvi┼íuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrej┼íemu cvetenju. Razpolo┼żljivost hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov z CannaBoost. V kombinaciji s PK 13/14 so zagotovljeni bolj┼íi rezultati, to pa zato, ker PK 13/14 doda rastlini dodatne cveto─Źe elemente, medtem ko CannaBoost zagotavlja, da bo rastlina imela dovolj energije za uporabiti te elemente. Sadna kislina ter oligo saharidi skupaj z bio aktivnimi sestavinami tvorijo osnove proizvoda. BIO BOOST zagotavlja izvrsten proces presnove. Ekstrakti na bazi hmelja spodbujajo cvetenje.

NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se predvsem v bio kmetijstvu; Uporablja se v kombinaciji z va┼íimi ostali hranili oz. gnojili; Dobro pretresite pred uporabo; Me┼íanico je potrebno uporabiti v roku 4 dni; NE sme se uporabljati s proizvodi, ki vsebujejo vodikov peroksid (H202); CannaBoost lahko dodajamo ro─Źno, z namakanjem ali folijarnim hranjenjem;

DOZIRANJE: 1:500 (20ml/10L vode) (od trenutka, ko se cvetovi za─Źnejo razvijati), za dodatno pomo─Ź k cvetenju lahko dodate me┼íanico v razmerju 1:250 (40ml/10L vode). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: BIO BOOST ima certifikat EKO SKAL; Pregledan je v skladu s predpisi, dolo─Źenimi z zakonom; Embala┼ża je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je mo┼żno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, o─Źmi sperite z veliko koli─Źino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje