Kategorije
Šifra: ean0114
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.20ÔéČ
Brez DDV: 16.62ÔéČ

Koli─Źina

BIOCANNA BIO FLORES je organsko gnojilo razvit za fazo cvetenja hitro rasto─Źih rastlin. BIO FLORES vsebuje ekstrakte hmelja, ki zagotavlja va┼íim rastlinam veliko mineralov v pravilnih razmerjih. Poleg mineralov, vsebuje ekstrakt hmelja tudi lupulin, luparol, lupolon in humlin, ki rastlinam zagotavljajo odli─Źne pogoje za cvetenje.   

NAVODILA ZA UPORABO: V primeru pospe┼íene rasti, pravilno oskrbujte rastlino z raztopino; Priporo─Źljivo je od 1 do 3 krat tedensko, ─Źe so tla rodovitna; Izrabljena zemlja pa potrebuje vsakodnevno gnojenje; Pripravljeno raztopino je potrebno uporabiti v toku dneva;

DOZIRANJE: 1:250 (40ml koncentrata / 10L vode).  

OSTALI NAPOTKI: Pred uporabo dobro pretresite; Za rast priporo─Źamo apnen─Źast teren; Priporo─Źena EC vrednost je med 0.9 in 1.6 mS/cm2; Pri razred─Źenih hranilnih raztopinah ni potrebna izbolj┼íava pH-a; Pretirano gnojenje lahko ┼íkoduje zemlji in zmanj┼ía kakovost rastlin.  TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (2,5 ÔÇô 2,0 ÔÇô 5,0) z mikrohranili. 

SESTAVA: Makrohranila: organsko vezani du┼íik (N) skupni 2,5%, fosforjev pentoksid (PÔééOÔéů) 2,0%, kalijev oksid (K2O) 5,0%. Ekstrakt hmelja 5,0%. Sekundarna hranila: magnezij (Mg), ┼żveplo (S);  Mikrohranila: bor (B), baker (Cu), mangan (Mn), molibden (Mo), cink (Zn) ter  ┼żelezo (Fe). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: Certifikat za uporabo v biolo┼íkem kmetovanju; Surovine so pridobljene iz razli─Źnih rastlinskih izvle─Źkov in fosfatnih surovin; Embala┼ża je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je mo┼żno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje