Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Biobizz
Šifra: ean0115
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.20€
Brez DDV: 22.10€
BioBizz Acti Vera je organski aktivator, kateri ščiti imunski sistem rastline ter povečuje presnovo in pospeši absorpcijo hranil. BioBizz Activera je izdelek katerega glavna sestavina je rastlina Aloe Vera.

Zdravo, sveže, čisto, antibakterijsko, čiščenje, detox, lepota in nega pridejo na misel, ko omenimo Aloe Vera. Najpomembnejša razlika v primerjavi z drugimi Biobizz izdelki in zakaj je Aloe Vera nova na tržišču, je ta, da je "iz rastlin, za rastline." Torej v bistvu: rastline za rastline. Obstajajo Biobizz izdelki, pridobljeni iz zemlje, morja in zdaj tudi iz rastlinskega materiala! Aloe Vera deluje od znotraj. Naredi močnejši notranji del rastline in dela čudeže na zunanji strani hkrati. In lepa rastlina, v tem primeru pomeni tudi zdrava rastlina.   

Lastnosti: Ščiti in aktivira imunski sistem, poveča metabolizem rastlin in absorpcijo hranil, razčlenitev sladkorja, 100% veganski proizvod!   

Doziranje: 5ml na 1l vode pri vsakem zalivanju. Primerno za pridelavo trajnic, živil, nasadov in okrasnih rastlin.

Uporaba: Uporablja se ga v fazi vegatacije in rasti in cvetenja. Primerno za uporabo v notranjih kot tudi zunanjih prostorih.          


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje