Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0115
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
20.06€ 23.60€
Brez DDV: 18.32€

1 ali več 20.06€

Organski botanični aktivator, ki ščiti imunski sistem, povečuje presnovo in pospeši absorpcijo hranil. Activera™ je najnovejši Biobizz izdelek katerega glavna sestavina je rastlina Aloe Vera.

Zdravo, sveže, čisto, antibakterijsko, čiščenje, detox, lepota in nega pridejo na misel, ko omenimo Aloe Vera. Najpomembnejša razlika v primerjavi z drugimi Biobizz izdelki in zakaj je Aloe Vera nova na tržišču, je ta, da je "iz rastlin, za rastline." Torej v bistvu: rastline za rastline. Obstajajo Biobizz izdelki, pridobljeni iz zemlje, morja in zdaj tudi iz rastlinskega materiala! Aloe Vera deluje od znotraj. Naredi močnejši notranji del rastline in dela čudeže na zunanji strani hkrati. In lepa rastlina, v tem primeru pomeni tudi zdrava rastlina.   

LASTNOSTI: Ščiti in aktivira imunski sistem, poveča metabolizem rastlin in absorpcijo hranil, razčlenitev sladkorja, 100% Vegansko    

NAVODILA:   - Uporabite 5ml/1l vode z vsakim zalivanjem - Primerno za pridelavo živil, nasadov, trajnic, okrasnih rastlin - Uporablja se v vegetativni fazi in fazi cvetenja da spodbudija rast in cvetenje - Primerno za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem - Primerno tudi kot pršilec za listje.         

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI