Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Biobizz
Šifra: ean2053
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
62.82€
Brez DDV: 57.37€

Bio Bizz Fish mix Izboljša bakterijsko floro v zemlji, ki jo naredijo bogatejšo. Fish Mix je ekološka infuzija narejena iz emulzije rib severnega morja in spodbuja razvoj vseh živih organizmov v substratu. Če ga močno razredčimo ga lahko dodajmo foliarno (pršimo po listih) kar spodbudi rast. Amino kisline, B vitamini in mnogo naravnih redkih elementov naredijo Fish-Mix popolno gnojilo.

NAVODILA ZA UPORABO:  Aplicira se ga neposredno na listje (tako na zgornjo, kot na spodnjo stran lista); Uporablja se, kot dodatek k rednemu hranilu; Uporablja se v obdobju rasti rastline;  Lahko se uporablja v odprtih in zaprtih prostorih ter na vseh vrstah substratov; 

DOZIRANJE: Redno zalivanje (2-5ml na 1L vode) ali folijarno škropljenje (1-2ml na 1L vode).   

TIP GNOJILA, SESTAVA Raztopina gnojila NPK (5 - 3.0 - 4.0) Dušik (N) skupni 5,0% (oziroma amonijev dušik (NH4) 1,1% in nitratni dušik (NO3) 4,2%), fosforjev pentoksid (P2O5) 3,0%, kalijev oksid (K2O) 4,0%. 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje