Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean2086
Razpoložljivost: Ni na zalogi
18.72€ 20.81€
Brez DDV: 17.10€

1 ali več 18.72€

Bud Blood je stimulator cvetenja, s katerim prihranite čas in denar in ob tem dosežete večje, težje in boljše cvetove v najkrajšem časovnem obdobju. Bud Blood je znanstveno razvit tako, da močno poveča cikel vsake ure cvetenja. To počne na štiri pomembne načine: Ščiti vaše rastline in zmanjšuje izgubo pridelka ... Pomnoži število mest cvetov na rastlini ... Na mestih cvetov funkcionira tako, da so cvetovi večji, težji, sočnejši, okusnejši ... In kar je najpomembneje ... To vam omogoča, pridobitii večje, težje in boljše letine hitreje in večkrat na leto!

Doziranje: 1ml/ Liter vode: 1 in drugi teden cvetenja( V primeru, da uporabljate po2 tednih še kateri drugi booster za cvetenje obvezno izključite BUD BLOOD .   Doza vsebuje 250 ml Bud Blood Bloom stimulatorja.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI