Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0990099
Razpoložljivost: Ni na zalogi
11.30€
Brez DDV: 9.26€

BIOCANNA Bio Terra Plus 25 liter

CANNA Research je uspel razviti certificirano organsko zemljo, ki ustreza mednarodnim organskim standardom. Bio Terra Plus je sestavljen iz 100% naravnih materialov in se kot tak lahko uporablja tudi za ekološko pridelavo.

Bio Terra Plus je sestavljen iz vrhunske šote, ki vključuje visoko kakovostno belo šoto. Zračno strukturo bele šote dopolnjuje zdrobljeno drevesno lubje, ki ima naravne protiglivične lastnosti. BIOCANNA Bio Terra Plus vsebuje samo organska gnojila rastlinskega izvora, ki se sprostijo glede na potrebe rastline. Na ta način rastlina vedno dobi optimalno količino hranil.
Visokokakovostni viri
Kakovostna šota

Šota, ki se uporablja, je najboljše kakovosti, ki jo lahko uporabimo in jo najdemo le na nekaj mestih po vsem svetu. Daljše vlaknate strukture šote v Bio Terra Plus so veliko lažje, kar je absolutna prednost rastline. v nasprotju s cenejšimi različicami veliko lažji.
Lubje

Lubje, ki ga uporabljamo, ima posebne značilnosti. Nizkokakovostno lubje je pogosto lahko vzrok negativnih plesni. Tisti, ki se uporablja v Bio Terra Plus, ima anti-septične lastnosti!
Kakovosten kokos

V Bio Terra Plus je uporabljena tudi kokosova vlaknina, pravzaprav je uporabljena najboljša Coco: CANNA COCO.

Certificirano uravnoteženo biološko gnojenje, obogateno s pozitivnimi bakterijami v tleh za rastlino, bo ustvarilo koristno simbiozo, kar pomeni:

    - manj bolezni tal,
    - boljše sproščanje in absorpcija hranil in
    - boljši razvoj rastline.


Samoregulacija in učinek počasnega sproščanja

Bio Terra Plus je predhodno pognojena zemlja. Količina, v kateri ta zemlja uporablja to predhodno gnojilo, je odvisna od stopnje upravljanja s hranili. Bio Terra Plus to uravnava sam. Torej, ko boste vnesli manj hranilnih snovi, bo porabil več predhodnega gnojila, ko boste vnesli več hranil, pa bo zmanjšala količino potrebnega predhodnega gnojila. Predplodenje ostane v tleh, tudi če to ni (neposredno) potrebno , zemlja bo prihranila predhodno gnojenje, ko bo potrebno. Samoregulacija ni odvisna od dodane vode, ampak od podnebnih temperatur.

Počasno sproščanje: postopno sproščanje uporabnih gnojil za rastline iz organskih kompleksov / molekul v tleh zaradi neke vrste razgradljivega postopka. Ta postopek se bo zmanjšal manj hitro, če ga ne bomo neposredno uporabili na hranilih, ga bomo uporabili v gojišču in obratno.
Idiotski dokaz

Zaradi samoregulacije in učinka počasnega sproščanja vam je težko narediti večje napake pri hranjenju vaših rastlin.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!
Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje