Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean555
Razpoložljivost: Na zalogi
9.61€ 11.30€
Brez DDV: 8.77€

1 ali več 9.61€

Canna Calcium 1lMononutrient Canna Mono Calcium (Kalcij).


Če imajo vaše rastline težave s pomanjkanjem, je to morda odgovor. Monoutrienti so bistveni za razvoj rastlin. Canna Mono Calcium pomaga stabilizirati rastlinsko tkivo. To je mogoče uporabiti s hranilnimi snovmi Canna ali katero koli drugo vrsto hranil.


Rastlinska tkiva so optimalno stabilizirana s pomočjo kalcija Canna. Stabilizira celično steno, vpliva na rastne hormone in uravnava transport vode in hranil v rastlini. Poleg tega lahko rastlina tekoč kalcij neposredno absorbira, tako da se celično tkivo takoj okrepi. Canna Kalcij se lahko uporablja kot kalcijevo gnojilo za nadomeščanje pomanjkljivosti ali kot dopolnilno hranilo za spodbujanje rasti. Tekoče kalcijevo gnojilo lahko mešamo z drugimi gnojili, razen v koncentrirani obliki z gnojili, ki vsebujejo fosfat, citrat in sulfat.


Sestava: 11,6 % kalcijev oksid (CaO), topen v vodi (8,3 % Ca)


Uporaba: Uporablja se med drugim kot kalcijevo gnojilo v primeru pomanjkanja kalcija

Kot dopolnilno sredstvo za spodbujanje rasti


Doziranje: 10 na 20 ml koncentrata razredčimo na 10 litrov vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje