Kategorije
Šifra: ean0174
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
17.70ÔéČ
Brez DDV: 16.17ÔéČ
Cena v nagradnih to─Źkah: 1

Koli─Źina

Plesni, ┼í─Źitkarja, u┼íi, pr┼íice, Sipkav hro┼í─Ź ... svet je poln bolezni, ┼íkodljivcev in parazitov, ki i┼í─Źejo prilo┼żnost, da napadejo rastline in uni─Źijo pridelek. Seveda,  ┼żelite za┼í─Źititi svoje rastline na najbolj┼íi mo┼żni na─Źin. Toda kako? Zaostreni pesticidi, kemikalije, lahko bi delo opravili, vendar pa onesna┼żujejo okolje in zastrupljajo cvetje in sadje. Ampak na splo┼íno bolj tradicionalni nadzor bolezni in ┼íkodljivcev preprosto ne delujejo dovolj dobro. Cnnacure je izdelek, ki ima vse. Okolju prijazen, ta izdelek odpravlja ┼íkodljivce in plesni, medtem ko so spodbuja rast in cvetenje.

CANNA CURE tvori drugo fizi─Źno "ko┼żo" na va┼íe rastline. Ta plast izbolj┼ía barvo listov in mo─Ź, in hkrati zagotoviti, da lahko rastlina ┼íe vedno diha. To pomeni, da so zdrave, sijo─Źe in ─Źiste, kar omogo─Źa optimalno fotosintezo. Tako rastline imajo prilo┼żnost da se osredoto─Źijo na cvetenje. Prav tako se bodo ┼íkodljivci zataknili na lepljivo plastjo, tako da ne bodo imeli prilo┼żnost, da po┼íkodujejo liste. V kombinaciji z drugimi hranilnimi snovmi CANNA in dodatki, bo CANNA CURE pomagal va┼íim rastlinam se upreti morebitnih prihodnjih infestacijam in bolezni. Zelo pomembno je, da se  CANNA CURE uporablja na obeh straneh listov. Uporabite  CANNA CURE enkrat na teden, kot preventivni ukrep, da se prepri─Źate, da rastlinski ┼íkodljivci ne napadajo liste. ─îe imate mo─Źno oku┼żbo plesni, ┼í─Źitkarja, pr┼íice ali Bra┼ínjave ┼żu┼żelke, na primer, pr┼íite na tri dni in ponovite, ─Źe je potrebno, po nadaljnjih treh dneh. Potem pa ┼íe ┼íkropljenje tedensko kot obi─Źajno. CANNA CURE se lahko uporabljajo od za─Źetka rasti do se─Źnje, poleg svojega obi─Źajnega gnojenja.

NAVODILA ZA UPORABO:  Dobro pretresite embala┼żo pred uporabo; Zelo pomembno je, da se CannaCure uporablja na obeh straneh listov; Nanesti vsaj enkrat na teden vse do ┼żetve; Nanese se ga s finim razpr┼íilcem, zato da pove─Źa u─Źinek; Ne sme se  pripraviti me┼íanica za ve─Ź kot 10 dni vnaprej; Ne sme se uporabljati z artikli, ki vsebujejo vodikov peroksid (H2O2); CannaCure se ne sme me┼íati z drugimi gnojili, potrebno ga je red─Źiti z vodo in je potrebno uporabiti v kombinaciji z drugimi hranili;

DOZIRANJE: 300ml na 1L vode.  SESTAVA:  Du┼íik (N) w/w 1.914%; ┼Żelezo (Fe) (kelatirano) w/w 0.074%.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, o─Źmi sperite z veliko koli─Źino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje