Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean1000
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
32.11€
Brez DDV: 29.32€

CANNA D-Block je organski izdelek na osnovi anionskih detergentov. Med obdelovanjem očisti in preprečuje ovire pri sistemih kapljanja in škropljenja. Prav tako preprečuje nastanek oborine.

Kaj je oborina? Je proces oblikovanja trdine iz raztopine v tekoči obliki. 

Uporabite CANNA D-Block pretežno z vsakim namakanjem (izdelek je popolnoma nestrupen) in poskrbite, da se cevi in kapljično med oskrbo še vedno mokre.

Pred vsakim novim pridelkom je priporočljivo napolniti sistem s čisto vodo in D-Block (s prilagojenim pH-vrednostjo 5,2), da zaščitimo sistem in preprečimo morebitne ovire med naslednjim gojenjem.

Preprečuje blokade z anorganskimi solmi v sistemih kapljanja, ima učinek čiščenja med gojenjem in je biološko razgradljiv. Izdelek ni škodljiv za rastline in ga je mogoče dati z vsako aplikacijo za krmo. Način delovanja proizvoda temelji na anionskih detergentih.


Doziranje:

10 ml za 100 litrov raztopine hranil

V primeru stika s kožo ali očmi sperite

Hranite na hladnem, temnem mestu.

Hranite izven dosega otrok

Razmislite o okolju! Ne izpraznite velike ali nerazredčene količine proizvoda v podtalnico, površinske vode ali kanalizacijo.


POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in rokavice! Zaščitite oči! Čuvajte izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje