Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0682
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
14.00€
Brez DDV: 12.79€

Dvokomponentno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!   Cocos A in B je visoko koncentrirano organsko mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja.  To gnojilo je enostavno za uporabo in vsebuje uravnotežena hranila za optimalne rezultate.  Cocos A in B je razvit posebej za gojenje na vseh vrstah tamponiranih podlag iz kokosovih vlaken in se nanaša na univerzalen način.  

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Za vsako mero Cocos A uporabiti enako mero Cocos B; Uporabljati to sestavljeno hranilno raztopino pri vseh namakanjih; Dodajte toliko vode, kolikor je potrebno za 10-25% dnevne drenaže; Dodatki fulvičnih in huminskih kislin dovajajo dodatno moč koreninam in vzpodbujajo cvetenje; DOZIRANJE: 4ml na 1L vode (1:250). TIP GNOJILA: Cocos A: NPK (4 – 0 – 1)  Cocos B: NPK (1 – 4 – 2) SESTAVA:   Cocos A Voda, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat, kalijev nitrat;  Dušik (N skupni) 3.9% (od česar nitratov dušik (NO3) 3,9%), vodotopni kalijev oksid (K2O) 1%(K2O) in kalcij (Ca) 4.5%. Cocos B Dušik (N skupni) 1% (od česar nitratov dušik (NO3) 1%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 4,1% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 2,4%; Voda, magnezijev sulfat, magnezijev nitrat, monokalijev fosfat, fosforna kislina.

OPOZORILO: R 36/38: dražilno za oči in kožo. Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI