Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CX Horticulture
Šifra: ean1297
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
28.47€
Brez DDV: 26.00€

CX Bio Balancer je mikrobna raztopina, ki se uporablja za aktiviranje rastočih sistemov ob boju proti koreninskim boleznim z zagotavljanjem hrane koristnim bakterijam v vašem sistemu.

Sterilni vrtnarski sistemi so široko odprti za napad pred plenilskimi mikroorganizmi, ki bodo, če ostanejo brez izzivov, prekosili vaš sistem in uničili vaš pridelek. Uporabite Bio Balancer na prvi stopnji, da dosežete ravnotežje v svojo korist z ustvarjanjem in vzdrževanjem populacije koristnih mikroorganizmov, ki bo zaščitil vaš sistem tako, da bo preprečil, da bi se negativci prijeli.

- Biološko aktivira inertne medije in rastoče sisteme
- Poveča odpornost na bolezni in vnos hranil
- Zavira razvoj plenilskih organizmov
- Stimulira cvetenje koristnih bakterij

Uporabite Bio Balancer, da zagotovite vrhunsko hrano za koristne bakterije v vašem sistemu, da zagotovite najboljše rastne pogoje za svoje rastline!
Odmerjanje in uporaba CX Bio Balancerja:

Pred uporabo dobro pretresite. V sistemih za ravnanje z odpadki se uporablja 1ml / L. V recirkulacijskih sistemih uporabite 1ml / 4L. Uporaba v celotnem obdobju vegetacije in cvetenja.
CX Bio Balancer sestava:

- NPK: 1-0-0
- 1% dušika
- 0% fosfor
- 0% Kalij
- 0,77% Amoniak Dušik
- 0,23% dušikovega dušika

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi!

Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje