Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CX Horticulture
Šifra: ean1971
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.62€ 21.90€
Brez DDV: 17.00€

1 ali več 18.62€

CX Horticulture Bloom Enhancer 1 l

NPK: 0-15-18 je aditiv, ki poveča bujnejšo cvetenje in naredi cvetove/plod večji in bolj kompakten.

Z uporabo CX Horticulture Bloom Enhancer poskrbite, da bo vaš končni pridelek velik in kvaliteten.

Lastnosti:

- Poveča razmerje trdne in vode za trdo in gosto površino
- Masivno se poveča do teže suhega cvetja
- Poveča ženska mesta cvetenja
    PGR brezplačno

Z CX Mighty Bloom Enhancer, ki je bil razvit posebej za povečanje potenciala donosa vašega pridelka, daje cvetočim rastlinam točno tisto, kar potrebujejo za odlikovanje in povečanje teže. Mighty Bloom Enhancer spodbuja več ženskih cvetočih mest, težje sadje in deluje celo kot trdilec. Ko za povečanje donosa uporabite MBE, boste svoji rastlini poslali močan signal, da je napočil čas, da vso svojo prejšnjo rast in shranjevanje energije pretvorite v težo brstov. Ko vaša rastlina prejme ta signal, aktivira naravni proces jemanja shranjenih ogljikovih hidratov in mineralov ter njihovo premikanje, tako da jih hitro rastoči cvetni brsti dajo največjo hranilnost in velikost. Deluje skupaj z Head Masta za nadaljnje izboljšanje okusov, arom in splošne kakovosti vašega pridelka.

Uporaba in doziranje: Pred uporabo dobro pretresite. Uporabljajte 1 ml / l v celotnem obdobju cvetenja. Nehajte uporabljati osnovna hranila in do 6. tedna povečajte na 5 ml / L, nato nadaljujte z običajnim programom. NE poskušajte znižati pH v 6. tednu, ko se PK natovarjate z Mighty Bloom Enhancer. Dvignil se bo v najnižjih 7s; To je po zasnovi. Fosfor in kalij sta še vedno na voljo v tem območju pH in vaše rastline (in cvetovi) se bodo pozitivno odzvale in uspevale v 6. tednu z višjim pH. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje