Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CX Horticulture
Šifra: ean1974
Razpoložljivost: Ni na zalogi
17.63€ 25.19€
Brez DDV: 16.10€

1 ali več 17.63€
CX Horticulture PMT Treatment 100 ml proti plesni

Če na listih rastline odkrijete bele, praškaste pike, obstaja verjetnost, da so bile okužene s prašno plesnijo, hitro širijočo se plesnijo, ki lahko popolnoma uniči ves vaš vrt. Ukrepajte hitro in takoj uporabite PMT.

Lastnosti:

- Ubija in preprečuje širjenje plesni
- Varno za uporabo na poljščinah
- Popolnoma nestrupen
- Varno za ljudi, živali in okolje
- Lahko se uporablja do žetve
- Aktivira vaše rastline z naravno obrambo
- Odlično za uporabo kot preventivni ukrep
- Pomaga tudi pri preprečevanju Botrytisa (Bud Rot)
- 100-mililitrska steklenica naredi do 10 litrov pršila

PMT vsebuje:

1 x 100 ml steklenička PMT

Kako deluje PMT:

PMT je del strategije odpornosti proti hortikulturi CX in spodbuja naravno obrambo vaših rastlin pred plesnimi, zlasti pepelasto plesen in botritis (brstiča). PMT bo vašim rastlinam pomagal, da se rešijo okužbe, nadzirajo njeno širjenje in preprečijo njeno vrnitev. PMT najbolje deluje kot preventivni ukrep. PMT je popolnoma nestrupen in se lahko uporablja do žetve.
Uporaba PMT:

Uporaba in doziranje:

PMT je primeren za uporabo na rastlinah v vseh vrstah rastnih sistemov in v kakršnem koli rastnem gojišču. Preprosto zmešajte 10 ml PMT v 1 liter vode in temeljito premešajte. S fino brizgalno pištolo poškropite rastline od zgoraj navzdol, tako da se vrhovi in ​​dna listov temeljito namočijo. Ne pršite v pogojih močne svetlobe in zagotovite, da noben pršilo ne pride v stik z vašo svetilko. Idealno je pršiti tik pred nočnim ciklom. Za uporabo kot preventivni ukrep priporočamo, da rastline škropite vsakih 7 dni, zlasti v vlažnih ali vlažnih razmerah, ko so vaše rastline največje tveganje za napade glivic.

Priporočeni odmerek PMT za listno pršilo: 10 ml / liter

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje