Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: CX Horticulture
Šifra: ean1585
Razpoložljivost: Ni na zalogi
20.48€ 24.09€
Brez DDV: 18.70€

1 ali več 20.48€

Regen-A-Root

Regen-a-root uporabite od začetka rasti, vendar je še posebej koristno, da ga uporabite v času stresa(nihanj temp., presajanja itd.) in še posebej med cvetenjem. V rezervoar rezervoarja dodajte regen-a-root 1 ml / liter skupaj s svojim običajnim razporedom hranil. Za še večjo zaščito pred rastlinskimi boleznimi uporabite Regen-a-root v kombinaciji z Wilt Guard in zagotovite, da vaš pridelek ne ogrožajo patogene bolezni.

Poškodovane korenine imajo kot posledica rastline nižje donose na plodovih in cvetovih, odmiranje ploda in v najslabšem primeru, uvene oz. se posuši. Razvoj rastline se zrcali po svojem koreninskem sistemu, zato je gradnja zdravih korenin prva možnost, ki jo dobite pri doseganju najboljših rezultatov. NE SPREGLEJTE Regen-A-Root je edini koreninski stimulator, ki deluje v celotnem razvoju rastline in ne le v vegetativnem obdobju, saj spodbuja zdrave korenine, ki ne prenehajo rasti do konca cikla cvetenja.

Kako deluje Regen-a-Root:

Korenine rastlin so nenehno izpostavljene mikrobom, kot je Pythium, ki povzročajo gnilobo. Rastline, ki rastejo mogočno, se običajno lahko izogibajo učinkom teh bolezni. Vendar pa so v stresnih situacijah, kot so cvetenje, rastline manj sposobne za boj proti tem boleznim. Regen-a-root vsebuje snovi, podobne tistim, ki jih sami proizvajajo za boj proti koreninam. V tem času bo uporaba korena Regen ohranila korenine svojega rastlinja brez bolezni, tako da lahko svojo energijo osredotoči na proces cvetenja, kar vodi do brezkompromisnega pridelka. Uporaba Regen-a-korena v kombinaciji z Wilt Guard bo še izboljšala zaščito. Odličen izdelek in zelo priporočljivo!

Navodila:

Pred uporabo dobro pretresite. V vegetativnem in cvetočem obdobju uporabite 1 ml / liter vode. Uporablja se lahko v hydroponiki, zemlji ali coco substratu.

Doziranje:

Približno EC / PPM pri 1 ml / Liter = 0,12 sek / 85 ppm.

Specifikacija:

Topni pepel (K2O) ... 1%

PRIDOBLJENI IZ: Kalijev citrat.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje