0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0274
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
72.00€
Brez DDV: 59.02€

Excellofizz® Co2 tableta je idealen produkt za vse tiste, ki gojite rastline v svojem grow box-u ali res manjših rastlinjakih skratka za vse prostore, kjer je zračenje slabše. 

Excellofizz® Co2 tableta sprosti v ozračje zadostno količino Oglikovega dioksida, katera bo nedvomno dobro vplivala na razvoj, rast in cvetenje vaših rastlin. Ogljik je ključ za dober razvoj vaših rastlin, kateri pripomore k boljšem razvoju korenin, fotosinteze ter rezultatu končnega pridelka.

V posodi je 15 CO2 tablet- 15 CO2 Tabs

Uporaba: V posodo nalijte (3 FL OZ) oziroma (100 ml) vode.

1 Tableta v posodi zadošča volumnu prostora 0.28 m3 of area. Vstavite Co2 Tableto v posodo Posodo pustite na pol odprto. Počasi se bo začel sproščato Co2 Rastline, katere so v hladnejših ali v toplejših prostorih so obdani z vlago in le ti vpljivajo na absorbcijo C02-ja skozi liste. Zato je priporočjivo očistiti liste, da se C02 lažje absorbira.

Uporaba v fazi vegetacije in 3 tedne med fazo cvetenja Priporočamo: Ohranjajte notranjo temperaturo pod (85°F) oziroma (29°C). Ohranjajte notranjo vlažnost pod 70% Uporabljajte močno osvetljavo.  Zakaj ravno Excellofizz: Razlika od ostalih Co2 tablet je ta, da Excellofiz sprošča ravno pravšnjo mero Co2 in ne škoduje okolici, malim živalim in ljudem. Ne povečuje vlažnosti in z tem posledično tudi temperature. Ravno obratno, celo znajša vam vlažnost in temperaturo. ima zelo osvežujoč vonj evkaliptusa, ki celo absorbira neprijetne vonjave v prostoru.

Tableta sprošča Co2 do 5 ur. vsebnost tablete primore do zelo velikega razvoja rastline ter njenega pridelka. Omenjeni produkt je med vodilnimi v svoji kategoriji. http://www.supernaturalbrand.com/products/excellofizz/

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje