Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean0369
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
40.52€
Brez DDV: 37.00€
Terra Aquatica Ripen.

Ripen se uporablja v končni fazi cvetenja. Primeren za gojenje rastlin na zemlji, kokosovih vlaknih, hidroponiki in aeroponiki. Ripen pospešuje razvoj ploda saj vsebuje vse sestavine, ki jih rastlina potrebuje v fazi cvetenja in fruktifikacije z namenom, da se razcveti še preden odmre.

Ripen gnojilo opozori rastlino, da je gre proti koncu svojega življenjskega cikla. Z uporabo Ripen gnojila se rastlina razcveti in pospeši fruktifikacijo.

 Spodbuja rastlino k povečanju obrambe in posledično tudi svojih aktivnih funkcij

Ripen oskrbi rastlino z vsemi potrebnimi minerali. V primeru, da rastlina akumulira nitrat ali oligo-elemente, ji olajša metabolizacijo teh odpadnih snovi in posledično izboljša tudi okus pridelka.

Izdelek je narejen na osnovi mineralnih soli.

Ripen gnojilo omogoča, da pridelek hitreje privedemo do končne faze, se pravi še preden ga uniči vlažno in hladno obdobje. Poleg tega nam zagotavlja tudi hitrejši razvoj poznejših rastlin

V primeru napada patogenih klic ali insektov
, zagotavlja pospešen ciklus ter pridobivanje pridelkov, preden le-ti propadejo. Nazadnje pa omogoča povečanje aktivnih funkcij zdravilnih, aromatičnih in kulinaričnih rastlin.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje