Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean0355
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
42.38€
Brez DDV: 38.70€
GHE- Terra Aquatica Flora Gro

Mineralno gnojilo Flora Gro spodbuja rast in razvoj listov. Vzpodbudi hitro vegetacijo.

Flora Gro in Flora Bloom vsebujeta sicilij, kateri ščiti korenine pred gnitjem in plesnijo. Flora Bloom spodbuja zdravo rast rastlin

Flora Micro vsebuje mikroelemente, kateri dovršijo delovanje v kombinaciji z Flora Gro in Flora Bloom. Vsebujejo stabilizatorje, ki pripomorejo pri ohranitvi sprejemljive vrednosti pH-ja v hranilni tekočini.

Uporaba: Preden namešate gnojila uravnajte pH vode in ponovite merjenje pH, ko ste zmešali vsa gnojila.Priporočen pH je od 5,5 do 6,5. Redno preverjajte pH vrednost.

Vsa navedena razmerja so primerna za hidro kulturo s substrati kamena volna, glinopor in kokosova šota. Pri gojenju na zemlji uporabljajte le polovično koncentracijo in to vsako drugo zalivanje.

Gnojila so močno koncentrirana, zato se jih dozira v majhnih količinah. Vsako gnojilo mešajte posebej z vodo in ne na suho med sabo! Elektrokonduktivnost je sorazmerna s kakovostjo vode.

Prilagodite vrednosti z EC vode.

Flora Bloom se uporablja za trdo ali mehko vodo. Za vodo, ki vsebuje manj kot 70 mg/L kalcija (Ca), uporabite Floro Micro za mehko vodo.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje