Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean0348
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
94.17€
Brez DDV: 86.00€

Naravni bio-stimulator T.A. Fulvic 5 L

Terra Aquatica Fulvic (GH Diamond Nectar) je naravni proizvod, bogat z organskimi snovmi ter osnovnimi minerali, ki jih rastline hitro absorbirajo. Je spodbujevalec rasti, od mladih potaknjencev pa vse do začetka obdobja cvetenja. Izboljša absorpcijo hranilnih elementov, tako da jih pretvori v lažje prebavljive elemente. Sprošča hranilne snovi po vseh delih rastline: korenine, steblo, listje, cvetovi, sadeži. Gojiteljem nudi koristne naravne organske elemente v tekoči obliki. V hidroponiki in izven tal prispeva k ustvarjanju okolja, podobnega gojenju v zemlji. Tako dobimo krepke ter zdrave rastline, odporne proti stresu in bujno letino. Uporabljamo ga za gojenje v hidroponiki, kokosovih vlaknih in v zemlji.

Lastnosti.

    Boljši razvoj koreninskega sistema
    Boljša odpornost rastlin proti boleznimi in stresu
    Izboljša kakovost arome in vonja
    Hitrejše pobiranje pridelka
    Večji donos pridelka

Uporaba:

  • Podtaknjenci:  1-2 mL pripravka 1L vode
  • Hidroponika:  1-2 mL pripravka na 1L vode. Ob vsakem polnenjnu rezervoarja s hranilno tekočino.
  • Uporaba v zemlji: zmešajte 3 mL pripravka na 1 L vode. Uporabite v vsakem zalivanju s hranilno mešanico.
  • Foliarno (listno) prišilo:  50 mL na 1L tekočine. Popršite obe strani listov do popolne omočenosti na vsakih 7-14 dni (za najboljši rezultat prišite skupaj s hranili).

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje