Kategorije
Šifra: ean0336
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
289.90ÔéČ
Brez DDV: 237.62ÔéČ

Koli─Źina

CGT serija Gorilla ┼íotori so profesionalne izvedbe in so primerni za PRO kot tudi za HOBBY program. Gorilla ┼íotori imajo velika EZ okna in 360-stopinjski doorways za udoben dostop do va┼íih rastlin iz vseh strani. Dvojna cinching instalacijska porta za ventilacijsko cev sta postavljena na logi─Źnih polo┼żajih, druga─Źe kot konkuren─Źni ┼íotori drugih znamk. Izdelani so iz debele┼íega materiala gostote niti 1680D. ┼áotor je izdelan iz najdebelej┼íega platna 1680D in je svetlobno neprepusten. Toda najbolj┼íe ┼íele pride: Gorilla ┼íotori prihajajo z Extension Kitom kar vam omogo─Źa dvigniti streho ┼íotora za dodatnih 30 cm. Na ta na─Źin va┼í ┼íotor "raste" skupaj z va┼íimi rastlinami.

Dimenzije:
Širina: 120 cm
Dol┼żina: 120 cm
Vi┼íina: 210 cm (240 cm z dvi┼żnim platnom do vi┼íine 240cm- PRILO┼ŻEN!

 
5 razlogov, zakaj izbrati Gorilla šotor, serije CGT:

1 / Gorilla ┼íotori so vi┼íji kot katera koli druga znamka ┼íotorov. Raz┼íiritveni Kit vam omogo─Źa, da pove─Źate svojo ┼íotor v vi┼íino iz standardnih 210 cm na 240 cm.

2 / Gorilla ┼íotori so debelej┼íi kot katera koli druga znamka ┼íotorov. ┼áotor je narejen iz platna z gostoto niti 1680D, v primerjavi z 200D-600D drugih ┼íotorov. To naredi Gorillo ┼íotor bolj┼íi od drugih. 

3 / Gorilla ┼íotori so mo─Źnej┼íi kot katera koli druga znamka. Trden kovinski okvir ima nosilnost do skupne obremenitve, max 135 kg. (2-5x mo─Źnej┼íi okvir od ostalih znamk)


4 / Gorilla ┼íotori so bolj┼íi kot katera koli druga znamka ┼íotorov. Spoji tesnila materialov so zelo mo─Źna in gosto tkana kar prepre─Źuje uhajanje neprijetnih vonja in hrkrati tudi hrupa. Dno ┼íotora je oja─Źano in zadr┼żi izliv vode v primeru, da bi vam popustil bazen z vodo oziroma tank hidroponi─Źnega sistema. 

5 / Gorilla rastejo ┼íotori so bolj┼íe kakovosti, kot katera koli druga znamka saj ┼íotor nima nobenih plasti─Źnih delov, imajo najmo─Źnej┼íe zadrge, dvojno platno pri izhodnih portih za centilacijo, debelima materiala ne 5x-8x debelej┼ía od ostalih ┼íotorov, notranje platno je iz Diamond platna(piramidic), ki pove─Źujejo odbojnost svetlobe, dno zadr┼żi izliv vode, so svetlobno nepropropustni, na strani ┼íotora, kjer je stranski zra─Źnik imajo name┼í─Źene dodatne mre┼żice kar prepre─Źi vdor insektor. V notranjosti imate tudi odlagalni ┼żep za va┼ío obvezno opremo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje