0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0340
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
13.50€
Brez DDV: 12.33€

General Hydroponics Bio Bloom pospešuje rast in cvetenje. Vsebuje aminokisline, ki delujejo detoksifikacijsko na rastline. Vsebuje tudi oligosaharide, ki delujejo fungicidno. Bio Bloom krepi imunski sistem rastlin in poveča njihovo odpornost proti boleznim ter klimatskim razmeram (predvsem mrazu). Ena izmed lastnosti je prenos hranilnih snovi po rastlini (enakomerna porazdelitev hranil). Za več kot 20% poveča učinkovitost absorbcije in rast rastlin. V zemlji aktivira mikroorganizme in s tem obtok in absorbiranje hranilnih snovi. Z uporabo Bio Bloom-a povečamo liste rastlin in izboljšamo proces fotosinteze. Bio Bloom pospešuje presnovo kalcija. Je pospeševalec rasti in cvetenja. Zagotavlja zdrave rastline in porast pridelka.

Sestava: Bio Bloom je sestavljen iz rastlinskih in sadnih ekstraktov ter olj. Je 100% naravni proizvod. Tako kot Bio Roots in Bio Protect je Bio Bloom recikliran ekološki proizvod, ki ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.

Uporaba: Direktno v hranilno raztopino: 2 ml na 10 l (oziroma 4 kapljice na liter). Bio Bloom uporabljajte skupaj z Bio Roots, vse do konca obdobja rasti. Po razvoju korenin prekinite z uporabo Bio Root-a in izperite z vodo (pH 5,5 – 6,5), vse do pobiranja pridelka. Upoštevajte navodila za doziranje. Hranite v hladilniku.

 OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: gnojilo, cvetenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI