0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0344
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
20.90€
Brez DDV: 19.09€

Utrjevalec in regenerator rastlin, General Hydroponics Bio Protect ojača imunski sistem rastlin. Pospešuje proizvodnjo odbojnih alkaloidnih limf v listih in cvetju. GHE Bio Protect je povečuje zaščito rastlin z odlaganjem zaščitne plasti na površju listov. Ti dve dejanji dopolnjujejo obrambni sistem rastlin in odvračajo mrčes.  

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo dobro pretresite; Kakšen dan po dokončni namestitvi rastline: 3 krat z enotedenskim intervalom; Uporabljajte ga zvečer, pri čim višji stopnji vlage (>75%); Hranite na sobni temperaturi;

DOZIRANJE: Foliarno razprševanje, bolje pa v demineralizirani vodi: od 3 do 5 ml/liter (oz. 40 do 60 kapljic).  

SESTAVA: Bio Protect je v celoti biološko razgradljiv; Sestavljen je iz 100% naravnih ekstratktov rastlin in sadja; Vsebuje oligoelemente; Tako kot Bio Bloom in Bio Roots je tudi Bio Protect recikliran ekološki proizvod; Ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje