Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: GHE-Terra Aquatica
Šifra: ean0349
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
5.46€
Brez DDV: 4.99€

Razgrajuje organske snovi.    General Hydroponics BM (Bioponic Mix) je mešanica koristnih gliv, ki omogočajo dobro razgrajevanje organskih elementov in pomaga rastlini pri boljši absorpciji mineralov.  Kjerkoli se nahajajo, v Bio-Filtre ali neposredno v substratu, mikro-organizmi bodo uspešno uspevali vse dokler je njihovo okolje oksigenirano (dovolj kisika) in vlažno. Nujno je, da se zagotovi dober razvoj, da bi se izognili vsem nenadnim spremembam, zlasti v temperaturnih spremembah in pH ravni. 

Paziti na:   - Znaten padec pH vrednosti je alarmni signal, ki označuje pomanjkanje (smrt) velikega števila mikroorganizmov - V tem primeru je pomembno najti vzrok, ga rešiti in nadomestiti z novim BM - GHE Bioponic Mix in (GHE Subculture) sta dva različna izdelka - GHE Subculture se uporablja za odpravo patogenov na območju korenin in pomaga pri razkroju organskih snovi v raztopini - Bioponic Mix se uporablja samo pri razkroju organske snovi - Če že uporabljate GHE Subculture, uporaba Bioponic Mix-a ni potrebna!  

Navodila uporabe:   - Primerno za organsko pridelavou v zemlji ali hidroponiki - V bioponiki na drenažni substrat ali neposredno na korenine, dodamo BM med (zvezdice) v BioFiltre - V bioponiki na vlažnih substratih, kot so naprimer kokosova vlakna ali kamena volna, dodamo BM neposredno na (zvezdice) - V prsti, premešamo BM neposredno v zemlji  

Doziranje:   - 10gramov zadostuje na 100 Litrov hranilne razstopine -  Dodajate na vsakih 6 do 8 tednov.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje