Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: GHE-Terra Aquatica
Šifra: ean0351
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.80€
Brez DDV: 22.65€

Diamond nectar je naravni bio-stimulator. Bogat je z organskimi snovmi ter osnovnimi minerali, ki jih rastline hitro absorbirajo. Je spodbujevalec rasti, od mladih potaknjencev pa vse do začetka obdobja cvetenja. Izboljša absorpcijo hranilnih elementov, tako da jih pretvori v lažje prebavljive elemente. Sprošča hranilne snovi po vseh delih rastline: korenine, steblo, listje, cvetovi, sadeži. Gojiteljem nudi koristne naravne organske elemente v tekoči obliki. V hidroponiki in izven tal prispeva k ustvarjanju okolja, podobnega gojenju v zemlji. Tako dobimo krepke ter zdrave rastline, odporne proti stresu in bujno letino. Diamond Nectar je naravni proizvod.

Uporabljamo ga za gojenje v hidroponiki,kokosovih vlaknih in v zemlji ter se ga lahko uporablja tudi z drugimi organskimi kot tudi mineralni gnojili.

Izboljšuje:

za boljši razvoj koreninskega sistema, za boljšo odpornost rastlin proti boleznimi in stresu, izboljša kakovost arome in vonja, hitrejše pobiranje pridelka kot tudi večji donos pridelka 

Doziranje:

3ml na 1L ali Foliarno 2ml na 1L

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje