Kategorije
Šifra: ean0351
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.80ÔéČ
Brez DDV: 22.65ÔéČ

Koli─Źina

Diamond nectar je naravni bio-stimulator. Bogat je z organskimi snovmi ter osnovnimi minerali, ki jih rastline hitro absorbirajo. Je spodbujevalec rasti, od mladih potaknjencev pa vse do za─Źetka obdobja cvetenja. Izbolj┼ía absorpcijo hranilnih elementov, tako da jih pretvori v la┼żje prebavljive elemente. Spro┼í─Źa hranilne snovi po vseh delih rastline: korenine, steblo, listje, cvetovi, sade┼żi. Gojiteljem nudi koristne naravne organske elemente v teko─Źi obliki. V hidroponiki in izven tal prispeva k ustvarjanju okolja, podobnega gojenju v zemlji. Tako dobimo krepke ter zdrave rastline, odporne proti stresu in bujno letino. Diamond Nectar je naravni proizvod.

Uporabljamo ga za gojenje v hidroponiki,kokosovih vlaknih in v zemlji ter se ga lahko uporablja tudi z drugimi organskimi kot tudi mineralni gnojili.

Izboljšuje:

za bolj┼íi razvoj koreninskega sistema, za bolj┼ío odpornost rastlin proti boleznimi in stresu, izbolj┼ía kakovost arome in vonja, hitrej┼íe pobiranje pridelka kot tudi ve─Źji donos pridelka 

Doziranje:

3ml na 1L ali Foliarno 2ml na 1L

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, o─Źmi sperite z veliko koli─Źino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje