Kategorije
Šifra: ean0354
Download: click to download pdf
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
12.26ÔéČ
Brez DDV: 11.20ÔéČ

Koli─Źina

Flora ÔÇô Series je trikomponentno gnojilo. Uporabljamo ga od za─Źetka obdobja rasti, pa vse do kon─Źnega pridelka, vendar v razli─Źnih razmerjih. FloraGro spodbuja bujno rast ter razvoj samih listov. Rastlini daje vitalnost za bujno in hitro vegetacijo. FloraBloom spodbuja zdravo rast korenin skozi celotno fazo rasti. Med cvetenjem in razvijanjem plodov spodbuja rastlino, da od sebe da vse najbolj┼íe po svoji genetiki, da bi dobili ─Źim ve─Źji pridelek. FloraGro in FloraBloom vsebujeta sicilij, ki ┼í─Źiti korenine pred gnitjem ter plesnijo. Obenem spodbuja zdravo rast rastlin. FloraMicro vsebuje mikroelemente, ki dovr┼íijo delovanje v kombinaciji z FloraGro in FlraBloom. Vsebuje tudi stabilizatorje, ki pripomorejo k ohranitvi sprejemljive vrednosti pH-ja v hranilni teko─Źini. Preden name┼íate gnojila uravnajte pH vode. Ko ste preme┼íali, preverite ┼íe enkrat pH.

Priporo─Źen pH je od 5,5 do 6,5. Redno preverjajte vrednost pH. Vsa navedena razmerja so primerna za hidro kulturo s substrati: kamena volna, glinopor, kokosova ┼íota,... V zemlji uporabljajte le polovi─Źno koncentracijo, vsako drugo zalivanje. Na┼ía gnojila so mo─Źno koncentrirana, zato se jih dozira v majhnih koli─Źinah. Vsako gnojilo se posebej me┼ía z vodo, ne pa vsa tri gnojila skupaj. Elektrokonduktivnost (EC) je sorazmerna s kakovostjo vode. Prilagodite te vrednosti z EC vode. S prakso oz. izku┼ínjami boste lahko pripravili primerno me┼íanico za va┼íe okolje. Flora se uporablja za trdo ali mehko vodo. Za vodo, ki vsebuje manj kot 70mg/L kalcija (Ca), uporabljajte FloraMicro mehka voda.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, o─Źmi sperite z veliko koli─Źino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje