Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0354
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
12.26€
Brez DDV: 11.20€

Flora – Series je trikomponentno gnojilo. Uporabljamo ga od začetka obdobja rasti, pa vse do končnega pridelka, vendar v različnih razmerjih. FloraGro spodbuja bujno rast ter razvoj samih listov. Rastlini daje vitalnost za bujno in hitro vegetacijo. FloraBloom spodbuja zdravo rast korenin skozi celotno fazo rasti. Med cvetenjem in razvijanjem plodov spodbuja rastlino, da od sebe da vse najboljše po svoji genetiki, da bi dobili čim večji pridelek. FloraGro in FloraBloom vsebujeta sicilij, ki ščiti korenine pred gnitjem ter plesnijo. Obenem spodbuja zdravo rast rastlin. FloraMicro vsebuje mikroelemente, ki dovršijo delovanje v kombinaciji z FloraGro in FlraBloom. Vsebuje tudi stabilizatorje, ki pripomorejo k ohranitvi sprejemljive vrednosti pH-ja v hranilni tekočini. Preden namešate gnojila uravnajte pH vode. Ko ste premešali, preverite še enkrat pH.

Priporočen pH je od 5,5 do 6,5. Redno preverjajte vrednost pH. Vsa navedena razmerja so primerna za hidro kulturo s substrati: kamena volna, glinopor, kokosova šota,... V zemlji uporabljajte le polovično koncentracijo, vsako drugo zalivanje. Naša gnojila so močno koncentrirana, zato se jih dozira v majhnih količinah. Vsako gnojilo se posebej meša z vodo, ne pa vsa tri gnojila skupaj. Elektrokonduktivnost (EC) je sorazmerna s kakovostjo vode. Prilagodite te vrednosti z EC vode. S prakso oz. izkušnjami boste lahko pripravili primerno mešanico za vaše okolje. Flora se uporablja za trdo ali mehko vodo. Za vodo, ki vsebuje manj kot 70mg/L kalcija (Ca), uporabljajte FloraMicro mehka voda.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje