Kategorije
Šifra: ean0358
Download: click to download pdf
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
87.60ÔéČ
Brez DDV: 80.00ÔéČ

Koli─Źina

FloraNova predstavlja revolucijo v tehnologiji gnojil. To je zelo mo─Źno koncentrirano gnojilo (1L= 1,4kg) v obliki goste teko─Źine. Vsebuje izlo─Źke fulvi─Źne in humi─Źne kisline, ki omogo─Źajo izredno vpijanje hranilnih snovi v rastline. FloraNova je celovito gnojilo v samo 2 razli─Źnih oblikah in sicer, eni za rast in drugi za cvetenje in rast plodov.

Navodilo: FloraNova Grow uporabite med fazo rasti, da pove─Źa rast stebel in listja. FloraNova Bloom uporabite med fazo cvetenja in rasti plodov, da spodbudite ┼żivahen in obilen pridelek. Sredstvo Ripen dodajte med zadnjimi 10 dnevi, da pove─Źate cvetenje in rast plodov. Zelo majhna koli─Źina sredstva FloraNova, pome┼íana s sve┼żo vodo bo va┼íim rastlinam nudila vsa potrebna hranila za rast v zemlji, hidroponiki. Za semena (vsi substrati). Ko se poka┼żejo prve korenine, dodajte odmerek za potaknjence iz tabele za uporabo (EC = 0,4ÔÇô0,6). Ko rastlina nadaljuje z rastjo, dodajte odmerek za rastno fazo (EC = 1,6ÔÇô2). Za mlade rastline uporabite EC = 1,0ÔÇô1,3. Za ─Źisto rast in mati─Źne rastline. Uporabite enako dozo kot za prvi teden cvetenja. FloraNova Bloom se uporablja tudi z Subculture, BM in FloraKleen.

Doziranje:

2,5ml na 1 Liter vode. Pred uporabo dobro pretresite.

Splo┼íno pravilo: ─îe ┼żelite optimirati razpolo┼żljivost mineralnih soli v raztopini pred dodajanjem gnojila nastavite vrednost pH na od 5,5 do 6,5. Po potrebi jo popravljajte, vedno jo redno preverjajte. Za stabilizacijo vrednosti pH uporabite na┼íe teko─Źe sredstvo pH Down, ki vsebuje organske pufre. FloraNova se prilagaja vsem vrstam vode, trdi in mehki. Samo v primeru, da je voda zelo visoka, zamenjajte svojo raztopino (vsakih 15 do 20 dni), da se izognete neravnovesju hranilnih snovi. Med uporabo dobro pretresite in preme┼íajte. Zaradi ekstremne koncentracije in za prepre─Źevanje mo┼żnega usedanja soli pred uporabo dobro pretresite sredstvo. FloraNova, med vlivanjem v vodo pa temeljito preme┼íajte. Vsako komponento v vodo nato─Źite lo─Źeno, med posameznimi doziranji pa sperite merilno posodo.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, o─Źmi sperite z veliko koli─Źino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje