Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: GHE-Terra Aquatica
Šifra: ean0359
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
30.11€
Brez DDV: 27.50€

FloraNova predstavlja revolucijo v tehnologiji gnojil. To je zelo močno koncentrirano gnojilo (1L= 1,4kg) v obliki goste tekočine. Vsebuje izločke fulvične in humične kisline, ki omogočajo izredno vpijanje hranilnih snovi v rastline. FloraNova je celovito gnojilo v samo 2 različnih oblikah in sicer, eni za rast in drugi za cvetenje in rast plodov.

Navodilo: FloraNova Grow uporabite med fazo rasti, da poveča rast stebel in listja. FloraNova Bloom uporabite med fazo cvetenja in rasti plodov, da spodbudite živahen in obilen pridelek. Sredstvo Ripen dodajte med zadnjimi 10 dnevi, da povečate cvetenje in rast plodov. Zelo majhna količina sredstva FloraNova, pomešana s svežo vodo bo vašim rastlinam nudila vsa potrebna hranila za rast v zemlji, hidroponiki. Za semena (vsi substrati). Ko se pokažejo prve korenine, dodajte odmerek za potaknjence iz tabele za uporabo (EC = 0,4–0,6). Ko rastlina nadaljuje z rastjo, dodajte odmerek za rastno fazo (EC = 1,6–2). Za mlade rastline uporabite EC = 1,0–1,3. Za čisto rast in matične rastline. Uporabite enako dozo kot za prvi teden cvetenja. FloraNova Bloom se uporablja tudi z Subculture, BM in FloraKleen.

Doziranje:

2,5ml na 1 Liter vode. Pred uporabo dobro pretresite.

Splošno pravilo: Če želite optimirati razpoložljivost mineralnih soli v raztopini pred dodajanjem gnojila nastavite vrednost pH na od 5,5 do 6,5. Po potrebi jo popravljajte, vedno jo redno preverjajte. Za stabilizacijo vrednosti pH uporabite naše tekoče sredstvo pH Down, ki vsebuje organske pufre. FloraNova se prilagaja vsem vrstam vode, trdi in mehki. Samo v primeru, da je voda zelo visoka, zamenjajte svojo raztopino (vsakih 15 do 20 dni), da se izognete neravnovesju hranilnih snovi. Med uporabo dobro pretresite in premešajte. Zaradi ekstremne koncentracije in za preprečevanje možnega usedanja soli pred uporabo dobro pretresite sredstvo. FloraNova, med vlivanjem v vodo pa temeljito premešajte. Vsako komponento v vodo natočite ločeno, med posameznimi doziranji pa sperite merilno posodo.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje