0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0360
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
87.60€
Brez DDV: 80.00€

FloraNova predstavlja revolucijo v tehnologiji gnojil. To je zelo močno koncentrirano gnojilo (1L= 1,4kg) v obliki goste tekočine. Gojitelju ponuja moč suhega koncentrata s preprosto uporabo tekočine. Vsebuje izločke fulvične in humične kisline, ki omogočajo izredno vpijanje hranilnih snovi v rastline. FloraNova je celovito gnojilo v samo 2 posodah, eni za rast in drugi za cvetenje in rast plodov. NAVODILA ZA UPORABO: FloraNova Grow uporabite med fazo rasti, da poveča rast stebel in listja; FloraNova Bloom uporabite med fazo cvetenja in rasti plodov, da spodbudite živahen in obilen pridelek; Sredstvo Ripen dodajte med zadnjimi 10 dnevi, da povečate cvetenje in rast plodov; Zelo majhna količina sredstva FloraNova, pomešana s svežo vodo, bo vašim rastlinam nudila vsa potrebna hranila za rast v zemlji, hidroponiki in gojenje brez zemlje; Za semena (vsi substrati): Ko se pokažejo prve korenine, dodajte odmerek za potaknjence iz tabele za uporabo (EC = 0,4–0,6); Ko rastlina nadaljuje z rastjo, dodajte odmerek za rastno fazo (EC = 1,6–2); Za mlade rastline uporabite EC = 1,0–1,3; Za čisto rast in matične rastline; Uporabite enako dozo kot za prvi teden cvetenja.

Splošno pravilo: Če želite optimirati razpoložljivost mineralnih soli v raztopini, pred dodajanjem gnojila nastavite vrednost pH na od 5,5 do 6,5; Po potrebi jo popravljajte, vedno jo redno preverjajte; Za stabilizacijo vrednosti pH uporabite naše tekoče sredstvo pH Down, ki vsebuje organske pufre; FloraNova se prilagaja vsem vrstam vode, trdi in mehki; Samo v primeru, da je voda zelo visoka, zamenjajte svojo raztopino (vsakih 15 do 20 dni), da se izognete neravnovesju hranilnih snovi; Med uporabo dobro pretresite in premešajte; Zaradi ekstremne koncentracije in za preprečevanje možnega usedanja soli pred uporabo dobro pretresite sredstvo FloraNova, med vlivanjem v vodo pa ga temeljito premešajte; Vsako komponento v vodo natočite ločeno, med posameznimi doziranji pa splaknite merilno posodo.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje