Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0362
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.44€
Brez DDV: 14.10€

Mineral Magic je pomemben aditiv, vsebuje silikat v obliki salicijeve kisline (bistveni element za rastline) in organske snovi, ki izvirajo iz morskih usedlin. Raznolikost elementov, ki jih Mineral Magic vsebuje, spodbuja rast koristnih mikroorganizmov ter tako ustvari naravni ambient za rast zdravih rastlin. Vsebuje raztopljivo obliko silikata (naravno kislo), ki se vpije v celice rastline. Tako krepi organizem rastlin ter njihovo odpornost proti boleznim ter insektom. Naravni koloidi, ki se nahajajo v Mineral Magic-u stopnjujejo izmenjavo kationov v hranilni raztopini in povečujejo rast hranilnih snovi. Uravnajo nivo pH-ja in prevodnosti.  Tako zmanjšajo stresno stanje rastlin in spodbujajo naglo rast rastlin.

NAVODILA ZA UPORABO: V PRAHU: 1. na podnožju stebla rastline: posujte 1 kavno žlico na korenine vsake rastline. Za preprečevanje gnitja klic in mladih rastlinic ter napadov patogenih gob na dozorele rastline; 2. pod pršilke hranilne raztopine potresite 5 do 10 gramov (1-2 jedilni žlici). Kot mineralno dopolnilo oz. dodatek in kot preventivni dejavnik proti pythium in fusarium.

V TEKOČINI: V vedro z 20L vode dodajte 1kg Mineral Magic-a; Pustite mirovati 3 dni, vsako toliko premešajte; FILTRIRANJE: 1. direktno v rezervoar, nalijte 1-5 kozarcev, skladno z velikostjo posode. Postopek ponovite pri vsaki zamenjavi raztopine. Kot mineralno dopolnilo in kot preventiva proti pythium in fusarium; 2. za foliarno uporabo, poškropite po listih. Preprečuje in nadzira plesni. Uporaben je v vseh substratih, hidroponiki in zemlji.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje