Kategorije
Šifra: ean0362
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.33ÔéČ
Brez DDV: 14.00ÔéČ

Koli─Źina

Mineral Magic je pomemben aditiv, vsebuje silikat v obliki salicijeve kisline (bistveni element za rastline) in organske snovi, ki izvirajo iz morskih usedlin. Raznolikost elementov, ki jih Mineral Magic vsebuje, spodbuja rast koristnih mikroorganizmov ter tako ustvari naravni ambient za rast zdravih rastlin. Vsebuje raztopljivo obliko silikata (naravno kislo), ki se vpije v celice rastline. Tako krepi organizem rastlin ter njihovo odpornost proti boleznim ter insektom. Naravni koloidi, ki se nahajajo v Mineral Magic-u stopnjujejo izmenjavo kationov v hranilni raztopini in pove─Źujejo rast hranilnih snovi. Uravnajo nivo pH-ja in prevodnosti.  Tako zmanj┼íajo stresno stanje rastlin in spodbujajo naglo rast rastlin.

NAVODILA ZA UPORABO: V PRAHU: 1. na podno┼żju stebla rastline: posujte 1 kavno ┼żlico na korenine vsake rastline. Za prepre─Źevanje gnitja klic in mladih rastlinic ter napadov patogenih gob na dozorele rastline; 2. pod pr┼íilke hranilne raztopine potresite 5 do 10 gramov (1-2 jedilni ┼żlici). Kot mineralno dopolnilo oz. dodatek in kot preventivni dejavnik proti pythium in fusarium.

V TEKO─îINI: V vedro z 20L vode dodajte 1kg Mineral Magic-a; Pustite mirovati 3 dni, vsako toliko preme┼íajte; FILTRIRANJE: 1. direktno v rezervoar, nalijte 1-5 kozarcev, skladno z velikostjo posode. Postopek ponovite pri vsaki zamenjavi raztopine. Kot mineralno dopolnilo in kot preventiva proti pythium in fusarium; 2. za foliarno uporabo, po┼íkropite po listih. Prepre─Źuje in nadzira plesni. Uporaben je v vseh substratih, hidroponiki in zemlji.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko ┼íkoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje