Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: GHE-Terra Aquatica
Šifra: ean1964
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
14.78€
Brez DDV: 13.50€

GHE ali po novem Terra Aquatica je osnovni paket treh gnojil za rast, cvetenje in mikroelementi.


T.A. Terra aquatica Set, vsebuje osnovna gnojila in dodatke:
- 3 gnojila po 0,5 litra (TriPart GROW, TriPart BLOOM, TriPart MICRO)

Uporaba: V hidroponiki kot tudi pri gojenju na zemlji.

Primerno za trdo vodo (predvsem vodo iz pipe)


Trikomponentni sistem za gnojenje serije Flora.
Zaradi odlične topnosti mineralnih soli so ta gnojila odlično orodje za tla in hidroponiko. So zelo enostavni za uporabo, na nalepkah pa boste našli osnovne tabele odmerkov.

- TriPart MICRO: rastlini zagotavlja vse potrebne mikrohranila v obliki fitohelinov. Vsebuje tudi mikroelemente in biološke pufere, ki stabilizirajo pH raztopin. MICRO dopolnjuje GROW in BLOOM v smislu primarnih in sekundarnih hranil.
- TriPart RAST: Spodbuja rast rastlinskih struktur in listov. Mlada rastlina je do cvetenja opremljena z vsem, kar potrebuje.
- riPart BLOOM: Med rastjo vpliva na oblikovanje dobrih in zdravih korenin. Med cvetenjem in plodenjem omogoča največji izkoristek genetskega potenciala rastline in neverjetno povečuje pridelekOPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje