0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0363
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
26.00€
Brez DDV: 21.31€

Regulacija vrednosti pH je velikega pomena saj spodbuja razpoložljivost mineralnih soli in stabilnosti kelatnosti- popoln privzem hranil v rastlino. Da bi to dosegli običajno uporabljajo različne kisline, ki so komercialno na voljo v različnih koncentracijah.

Suh prah pH Down je nekaj posebnega! Dokler je granulat suh je popolnoma varen, enostaven za uporabo in ima veliko prednost saj takoj, ko pride v stik z vodo se pH zniža. Je bolj učinkovit kot mnogi drugi koncentrirani produkti iz nevarnih kislin.

Željen pH v vodi prinaša rastlini popolen prevzem hranil, katere ste dodali v svoj pripravek za doziranje. Je pomemben faktor saj rastlini prinaša učinkovito hranjenje v vsej dobi, od faze vegetacije do faze cvetenja.

GHE pH Down v prahu je najvišje čistosti in kakovosti: Kristali se popolnoma raztopijo ter ne puščajo nikakršnih ostankov usedlin v vodi.

Osnovni namen priprave je seveda nižanje ph-ja v vodi ter doseči popolno stabilizacijo. Zaradi visoke koncentracije in visoke vsebnosti fosforne kisline se lahko uporablja tudi za razkuževanje in čiščenje sistemov, namakalnih linij in substratov. 

Uporaba in odmerjanje

1g dodate v 5 do 6 litrov vode (lahko tudi več ali manj, saj je odvisno kakšno trdoto vode imate v svoji okolici)

Foliarna uporaba: 1g na 10 litrov vode Pozor! Prevelika koncentracija bo uničila liste na vaši rastlini ter pustila nepopravljivo škodo lahko spali liste

Za čiščenje podlag in sistemov: 1 g na 1 liter vode

uporabljati v fazi rasti in cvetenja obdobja za znižanje pH


POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in zaščitne rokavice! Zaščitite oči!

Čuvajte izven dosega otrok!  


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI