Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: GHE-Terra Aquatica
Šifra: ean0364
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.40€
Brez DDV: 15.08€

Kisli regulator pH! Je edinstven pH regulator znamke General Hydroponics, vodilnega podjetja v proizvodnji hranil za hidroponiko in organsko hidroponiko. Ta proizvod ni navaden izboljševalec pH, ampak vsebuje vložke organskega izvora in kisline. GHE PH Down (tekoči) uravnava pH na optimalen nivo in neutralizira vodo iz pipe, predvsem takrat, ko vsebuje precej kalcija. Fosforjeva (V) kislina, se uporablja predvsem za pridelovanje gnojil, pri tem predvsem soli in pralnih praškov, kot mehčalo za trdo vodo.

NAVODILA ZA UPORABO: Uporabljajte zaščitne gumijaste rokavice in zaščitna očala!! Povzroča opekline! Pred uporabo dobro pretresite; Uporabljajte varčno; S tem proizvodom uravnavamo kalcij vode; Ker je regulator organskega izvora, ga lahko uporabljamo pri biološkem gojenju, in sicer v fazi rasti ter cvetenja; Dodajte hranilni raztopini v majhnih posameznih dozah; Potem izmerite pH; To ponavljajte, dokler ne dosežete želene pH vrednosti; Za preverjanje pH vrednosti uporabljajte General Hydroponics pH Tester; Priporočen pH: med 5.5 in 6.2.

SESTAVA Dušikova in fosforjeva kislina.

POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in rokavice! Zaščitite oči! Čuvajte izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI