Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0958
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
378.20€
Brez DDV: 310.00€

Gorilla Grow Tents

GGT serija Gorilla šotori so profesionalne izvedbe in so primerni za PRO kot tudi za HOBBY program. Gorilla šotori imajo velika EZ okna in 360-stopinjski doorways za udoben dostop do vaših rastlin iz vseh strani. Dvojna cinching instalacijska porta za ventilacijsko cev sta postavljena na logičnih položajih, drugače kot konkurenčni šotori drugih znamk. Izdelani so iz debelešega materiala gostote niti 1680D. Šotor je izdelan iz najdebelejšega platna 1680D in je svetlobno neprepusten.

Gorilla šotori prihajajo z Extension Kitom kar vam omogoča dvigniti streho šotora za dodatnih 30 cm. Na ta način vaš šotor "raste" skupaj z vašimi rastlinami.

Dimenzije:
Širina: 152cm
Dolžina: 152cm
Višina: 210 cm (240 cm z Extention kitom)

 5 razlogov, zakaj izbrati Gorilla šotor, serije CGT:

1 / Gorilla šotori so višji kot katera koli druga znamka šotorov. Razširitveni Kit vam omogoča, da povečate svojo šotor v višino iz standardnih 210 cm na 240 cm.

2 / Gorilla šotori so debelejši kot katera koli druga znamka šotorov. Šotor je narejen iz platna z gostoto niti 1680D, v primerjavi z 200D-600D drugih šotorov. To naredi Gorillo šotor boljši od drugih.

3 / Gorilla šotori so močnejši kot katera koli druga znamka. Trden kovinski okvir ima nosilnost do skupne obremenitve, max 135 kg. (2-5x močnejši okvir od ostalih znamk)

4 / Gorilla šotori so boljši kot katera koli druga znamka šotorov. Spoji tesnila materialov so zelo močna in gosto tkana kar preprečuje uhajanje neprijetnih vonja in hrkrati tudi hrupa. Dno šotora je ojačano in zadrži izliv vode v primeru, da bi vam popustil bazen z vodo oziroma tank hidroponičnega sistema.

5 / Gorilla rastejo šotori so boljše kakovosti, kot katera koli druga znamka saj šotor nima nobenih plastičnih delov, imajo najmočnejše zadrge, dvojno platno pri izhodnih portih za centilacijo, debelima materiala ne 5x-8x debelejša od ostalih šotorov, notranje platno je iz Diamond platna(piramidic), ki povečujejo odbojnost svetlobe, dno zadrži izliv vode, so svetlobno nepropropustni, na strani šotora, kjer je stranski zračnik imajo nameščene dodatne mrežice kar prepreči vdor insektor. V notranjosti imate tudi odlagalni žep za vašo obvezno opremo.


Budseason distribucija Gorilla Grow Tents šotorov za vzgojo rastlin. V kolikor bi želeli šotor, ki ga trenutno ne ponujamo nam pišite na info@budseason.euNapišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje