Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0391
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
35.00€
Brez DDV: 31.96€

Razpoložljive možnosti

GRO TERRA® 20-20-20 Grow in high definition.   Gro Terra® vsebuje vse Makro in Micro elemente, kateri so nujno potrebni za zdrav razvoj in rast rastline. Uporabljamo jo skozi celotno obdobje rasti ter s tem zagotovimo rastlini zdrav razvoj.  

Uporaba: Napolnite  posodo za mešanje z 1 GAL (4 Litri) vode.  V fazi rasti zmešajte 1 - 2 Čajne žličke oziroma (5-10 ml) Gro Terra ® na 1 GAL (4 Litre) vode. Temeljito premešajte, dokler se prašek popolnoma raztopi.  V okolju nad  85 ° F (29 ° C) uporabite le ½ Čajne žličke oziroma (2,5 ml) na 1 GAL (4 Litre) vode).  Pri Kapljičnem namakanju (namakamo), zalivamo do 2x na dan v nasprotnem primeru 1x. Zemljo ohranjamo vedno vlažno. Od 2 tedna uporabe sperite z vodo vsak 7. dan nato pa ob koncu 2 tedna sperite z gnojilom  Super Leach ®.   Gnojilo je primerno za zemljo in coco.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru stika z sluznico izperite takoj z tekočo vodo. Hraniti izven dosega otrok!   

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI