Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean6081
Razpoložljivost: Nova zaloga čez 14 dni
59.13€
Brez DDV: 54.00€

MAMMOTH® P je organsko pridobljen mikrobno cepivo za gojenje rastlin, ki poveča kroženje fosforja, tako da poveča rast in poveča donos pri vaših rastlinah.


Zakaj uporabljati Mammoth P:

- Ščiti rizosfero
- Zaščiti rastlinsko rizosfero tako, da premaga potencialno škodljive patogene mikrobe.-

- Možna uporaba z vsemi vrstami gnojil

- Varno za vse medije

 - Varno za uporabo v vseh rastlin medijih kot tudi v hidroponskih sistemih.

- 120ml zadostuje za 800 litrov razstopine

GrowCentia Mammoth Mikroorganizni aktivator

Kaj naredi mikrobe MAMMOTH® drugačne?


Postopek obrata s fosforjem
Naša razvojna platforma se osredotoča na procese kroženja fosforja za sproščanje tal P in mikrohranil iz vezanih oblik, s čimer izboljšuje dostopnost fosforja rastlinam.

Visoko zmogljiva platforma
Naša visoko zmogljiva platforma nam omogoča izbiro talnih mikroorganizmov na ravni skupnosti v hidroponskih okoljih - kar omogoča tem bakterijam enako dobro delovanje v tleh, brez tal in v recirkulacijskih hidroponskih sistemih.

Usmerjeno fenotipiziranje
Naša usmerjena mikrobna fenotipska platforma - skupaj z vrhunskimi visoko zmogljivimi molekularnimi tehnikami - je zelo učinkovita. Številni konkurenčni izdelki uporabljajo neusmerjen pristop z enostavnim mešanjem mikrobov, kar ima za posledico mikrobno zvarek neznane porekla ali funkcionalnosti.
Encimska struktura
Odpravite potrebo po encimskih dodatkih.
Naše bakterije delujejo kot mikrobioreaktorji in nenehno proizvajajo raznovrstnejšo zbirko encimov, ki povečujejo razpoložljivost fosforja kot vodilni encimsko specifični izdelki.

Uporaba v zemlji:
MAMMOTH® P vsebuje mikrobno prehrano, ki se naravno pojavlja v talnih bakterijah, zaradi česar je izjemno učinkovita za gojenje rastlin. Koristne bakterije v MAMMOTH® P lahko naravno krožijo več fosforja v rastlinsko-koreninskem sistemu.

Uporaba v hidroponiki:
MAMMOTH® P je učinkovit v hidroponskih sistemih zaradi skrbne izbire in gojenja mikrobov in hidroponskih fosfornih hranil, ki uspevajo v hidro okolju.

Uporaba v SuperSoil:
MAMMOTH® P v prvi vrsti pomaga mobilizirati mineralne in organske fosfate, da spodbudi rast rastlin in izboljša donos rastlin. Ti mikrobi so zelo učinkoviti pri mineralizaciji fosforja s počasnim sproščanjem, ki ga najdemo v številnih tleh, ki vsebujejo vodo "vse v enem", kot so super tla in reciklirana tla.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje