Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0405
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
11.26€
Brez DDV: 10.28€

Hesi Bloom Complex je gnojilo za cvetenje. Uporablja se za gojenje v zemlji.

Sestava: dušik N 4%, fosfor P2O5 3%, kalij K2O 5%, magnezij, kalcij, sulfat, mikroelementi, mangan, cink, baker, bor, molibden, kobalt, jod, vitamini B1, B2, B3, B12, rastlinski sladkor, aminokisline. Opis: Hesi Bloom Complex je popolno mineralno gnojilo za cvetenje, za gojenje v zemlji. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo cvetenje in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja bujno cvetenje in zdrave rastline. Kakovost Hesi-ja: uporaba čistih kakovostnih materialov (snovi), ki zagotavljajo popolno asorbcijo.

Način uporabe: Razredčite 50 ml Bloom Complex-a v 10-in litrih vode. Uravnajte pH, da bo optimalen. Na vrhuncu cvetenja dodajte Hesi fosfor plus, da še naprej spodbuja cvetenje. Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte Hesi super vit skozi celotno življenjsko dobo rastline. Pred uporabo pretesite. Shranjujte v temnem ter hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. 1 liter zadostuje za pripravo minimalno 200 litrov raztopine.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI