Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0408
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
64.61€
Brez DDV: 59.00€

Spodbujevalec cvetenja in folijarno gnojilo primerno za obdobje cvetenja. Ta novi izdelek krepi cvetenje, poveča količino sladkorja in izboljša stanje celotne rastline. Primeren za uporabo v vseh substratih (zemlja, kokos in hidroponika). Hesi Boost je mogoče uporabljati z vsemi hranilnimi snovmi, čeprav za najboljše rezultate priporočamo uporabo v kombinaciji z HESI hranili.  

PREDNOSTI: Ojača rastlino; Spodbuja košato rast z veliko stranskimi poganjki in močnimi, stabilnimi cvetovi; Pospeši razvoj cveta ter podaljša življenjsko dobo rastline; Užitni sadovi postanejo bolj sladkega okusa ter boljše kvalitete.

TIP GNOJILA  SESTAVA Stimulator cvetenj NP 0-1-1 Fosforjev pentoksid (P2O5) 1% , kalijev oksid (K2O) 1% , kalcij (Ca), magnezij (Mg), železo (Fe), cink (Zn), baker (Cu), molibden (Mo) in selen (Se) iz naravnih virov. Vitamini B1, B3 in B6 tako kot rastlinski sladkor in encimi iz sadja, kot so na primer: galaktitol, melitose in alginska kislina.                         

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Za spodbujanje cvetenja: dodajte enkrat na začetku obdobja cvetenja; Od začetka cvetenja: dodajte največ 1-2 krat na teden; Za rastline, ki rastejo počasi: dovolj je enkrat do dvakrat na mesec; Za užitne sadove: najmanj 1-2 tedna čakalnega roka

DOZIRANJE: 1ml – 2ml na 1L vode. Folijarno gnojenje: navlažite vse dele rastline, izogibajte se nanašanja na cvetove. Lahko se uporablja sočasno z drugimi gnojili in spodbujevalci/stimulatorji.   


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI