Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0422
Razpoložljivost: Ni na zalogi
49.00€
Brez DDV: 44.75€

Stimulator cvetenja HESI PK 13/14! Rastline imajo povečano potrebo po fosforju in kaliju v fazi cvetenja, HESI PK 13/14 v celoti izpolnjuje to potrebo. Faza cvetenja je najpomebnejša točka v življenju rastline. Metabolizem dela s polno močjo in velika količina encimov je bila proizvedena v cvetenju. Poleg tega  rastlina postane večja in zato potrebuje več komponent, ki so odgovorne za to, fosfor (encimi) in kalija (za prevoz znotraj rastline).

NAVODILA ZA UPORABO: Da bi zagotovili, da se rastlina ne bo po nepotrebnem obremenjen z balastom ali presežek soli prezgodaj, HESI PK 13/14, je treba uporabljati z začetkom v drugi polovici leta v fazi cvetenja do enega tedna pred koncem ciklusa; Odmerek se postopoma povečala v zadnjih tednih fazi cvetenja.

DOZIRANJE: 4. teden: 2.5ml / 10L;  5. teden: 5.0ml / 10L;  6. teden: 7.5ml / 10L;  7. teden: 15ml / 10L;  8. teden: sperite z navadno vodo (zalijte).

SESTAVA: Fosforjev pentoksid (P2O5) 9.0% (fosfor pomaga pri boljšem razvoju enzimov in krepi sestavo rastline); Kalijev oksid (K2O) 7.2% (kalij je prisoten pri razvoju energije in pri vzdrževanju osmotskega tlaka v celicah).


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje