0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1010
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
114.90€
Brez DDV: 94.18€

Novi HOMEbox® Evolution Q60 je zasnovan na površino 0,36m2  kvadratnega metra. Višina 1,2 metra je dovolj visoka, da posadite že skoraj vsako vrsto rastline; od paradižnika, paprike, solate, bazilike itd. Posebej primeren je za razvoj mladih sadik ali začimbni indoor vrtiček. Novi model HOMEbox je zasnovan z boljšo notrnjo reflektivno folijo, kateri izboljša moč sijalke ter poveča njihovo moč v PAR.

Pri novem modelu je veliko izbolljšav pri zapiralu( zadrgi), nosilci za reflektor do samih nosilnih palic. Omenjeni growbox je idealen za začetnike kot tudi za tiste, ki so že bolj izkušeni saj izpopoljnuje vse zahteve po kvaliteti in njeni uporabnosti. V njem lahko namestite 70W, 150W Hps sijalko ali maksimalno 250W- CFL- 250W. Hps sijalko odsvetujemo zaradi prevelike temperature, katera bi nastala v notranjosti box-a. Zagotovo je to prava izbira za vse tiste, ki želijo imeti svoj notranji vrtiček na razpolago 365 dni v letu Dimenzije: 60 x 60 x 120 cm Grow prostor: 0, 36m2.

Za vse ostale informacije obiščite uradno stran HOME BOX, na:  http://www.homebox.net//en/product/evolution/q-60#woa-view-product-selector  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje