Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0690
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.50€
Brez DDV: 14.16€

Plagron Hydro A & B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja.  To edinstveno tekoče gnojilo vsebuje vse mikroelemente v obliki visoko kakovostnih kelatnih agentov (DTPA). To omogoča, da se ratlina optimalno razvije, tudi če pH vrednosti ni idealna in če je temperatura zemlje/prsti nizka. Lahko se uporablja v vseh vrstah inertnih substratov/podlag.  

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Za vsako mero Hydro A uporabiti enako mero Hydro B; Uporabljati to sestavljeno hranilno raztopino pri vseh zalivanjih; Premikati pokončno in hraniti v temi in pri sobni temperaturi med 0 in 30°C. Vedno uporabiti Hydro A v kombinaciji s Hydro B v razmerju 1:1. Hydro A in B je primeren tako za drain-to-waste kot za reciklažne sisteme. DOZIRANJE: 1,6ml na 1L vode (1:650).  TIP GNOJILA Hydro A NPK (5 – 0 – 2) Hydro B GNOJILO EC Raztopina gnojila NPK (2 – 4 – 9) SESTAVA Hydro A Voda, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat, kalijev klorid; Dušik (N skupni) 5% (od česar nitratov dušik (NO3) 5%), vodotopni kalijev oksid (K2O) 2%. Hydro B Dušik (N skupni) 2% (od česar nitratov dušik (NO3) 1,9%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 4% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 9%.               


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje