Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean2017
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.75€
Brez DDV: 22.60€

Smo uvoznik gnojil Green Planet gnojil za slovenski trg!

Green Planet Hydro Fuel A+B je visoko kakovostno dvo komponentno gnojilo namenjeno za gojenje rastlin na zemlji, kokos vlaknih, krožnih hidro sistemih ter ostali hidroponičnih sistemih. Green planet gnojila so sestavljena iz kakovostnih sestavin, imajo najvišjo čistost brez nepotrebnih topil in toksinov. Vsa mikro hranila so popolnoma kelirana in ne vsebujejo sečnine, katera je poceni vir dušika.

Hydro Fule vsebuje: N-dušik, P- fosfor in K-kalij. To so osnovni elementi. Secondarni elementi, ki jih vsebuje so: Kalcij, magnezij in žveplo, katere omogočijo k uravnoteženi in uravnovešeni formulaciji gnojil. Hydro Fuel vsebuje poplnoma keliran mikro hranilni in mineralni profil kot so: želez, cink, mangan, kobalt, baker in molibden.

NPK komponente A: 4-0-3

NPK komponente B: 0-4-5

Hydro Fuel bloom ima pravo razmerje hranil, katere potrebujete za popolno ravnovesje v fazi cvetenja.

Hydro Fuel je izdelan brez dodanih barvil, je pH stabilen, ima ustrezno razmerje NPK, brez poceni sečnin in dodano mehko vodo. Izdelan iz kvalitetnih surovin.

Uporaba: V vodo zmešajte komponento A in zmešajte. Nato dodate komponento B. Gnojilo Hydro Fuel Bloom A in B kot tudi Grow A in B se lahko uporablja za gojenje rastlin na vseh medijih; zemlja, kokos vlakna, hidro krožni sistemi.

Doziranje: doziranje hranil najdete na sprednji strani izdelka v pdf priponki pod EAN kodo.

Opozorilo! Prekomerno gnojenje lahko škoduje rastlini in poškoduje medij v katerem gojite rastline. Hraniti izven dosega otrok v temnem prostoru. Pred uporabo pretresite vsebino.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje